Yoko Ono ønske-en plantekasse fra Land

I løpet av sommeren, har du på Kunsthal Charlottenborg kan oppleve en plantekasse fra land som en del av utstillingen. Den japanske fødte amerikanske kunstneren Yoko Ono, har vist en ønske som en del av en større interaktiv kunst utstillingen”Ta meg (jeg er Yours). Utstillingen er designet for å la publikum samhandle med kunstverk.

Yoko Ono bidrag til utstillingen var en ønsker-. Inspirasjonen har hun fra den japanske templer, ofte stående trær dekket med små biter av papir som er pakket rundt grenene. De små biter av papir lignende i avstand små blomster. Hvis du dekonstruere dem og åpne dem, kan du se at de mange besøkende har skrevet sine ønsker og hengt dem på treet.

I Kunsthal Charlottenborg hadde Yoko Ono satt ut en ønskeliste som gjestene kunne skrive sine ønsker og henge dem på treet.

Hvis du ønsker å ha et tre i en plantekasse så er det mange forskjellige små trær som er egnet for formålet. Det kan være en dværgfrugttræ, en eldste, en ny standard frukt bush, en ny standard buksbom eller Cotoneaster.

to-ganger-dobbelts - plantekasseer stablet-kvadrat-i-jern-600x600