Vinn en Land plantekasse på hjul!

I dag på bloggen: Vinn et land plantekasse på hjul! Faktisk har vi noe å feire!

[Caption id=”attachment_743″innrette=”alignnone”width=”1024″] vinne en plantekasse på hjul fra Land Du kan vinne denne flotte plantekasse på hjul fra Tyskland. Den leveres i enten galvanisert jern eller råjern, som rust. [/Bildetekst]

& Nbsp;

Som noen kanskje har lagt merke til, har vår blogg en ny og frisk layout. På land har vi for et nytt medlem. Vår nye skribent Lotte Denckert – som i fremtiden vil gjøre inspirerende taler er over. Lotte er 24 år gammel og en hage glad kolonihage eier, som de siste årene har drevet bloggen Selvforsyningibyen.com. Lotte er nå klar til å fylle bloggen her med masse inspirasjon for bruk av opphøyde bed i hagen, på balkongen eller terrassen.

Vi har valgt å feire vårt nye medlem av Land, med en konkurranse der du kan vinne en av våre blomsterkasser på hjul. blomsterkasser måling av 40 * 40 cm, og kommer i enten galvanisert jern eller råjern som rust. Alt du trenger å gjøre er kommentar under hva du ønsker å plante i planter hvis du vinner, må du huske å ta med både navn, etternavn og e-post (e-post vil ikke være synlig på stedet), slik at vi kan kontakte deg hvis du vinner.

For å øke sjansene for å vinne en plantekasse, kan du ta en titt over på våre Instagram eller Facebook der kan du også delta i konkurransen.

Kommer fra Norge eller Sverige kan du også delta! Vi vil trekke totalt to vinnerne vil bli annonsert på 31/8-16!

Vi ser frem til å dele inspirasjon og ideer med deg i fremtiden.

& Nbsp;

& Nbsp;