Urban hage med blomsterkasser fra Land Hage

På den ytre Nørrebro, byfolk fikk hendene skitne. Med et klima gruppe Baltic gård borettslag nemlig sikret grøntområder i hagen og gaten. MAA Louise Molin Jorgensen forteller historien om valget av blomsterkasser i lerk fra Land Hage.

De var definitivt den vakreste og enkel. Vi har fått en god løsning av høy kvalitet og naturlige materialer har en fantastisk elastisitet selv. “Hvordan nevner Louise Molin Jorgensen blomsterkasser i lerk fra Land Hage. Hun er i tillegg arkitekten også medlem av boligbyggeklimagruppe.

Land Hage levert 60 kvadratfot rammemoduler som ble satt oppå hverandre, slik at plantekasseene er nå 28 og 42 cm høy. Det er totalt 23 blomsterkasser har blitt satt opp i små grupper, og de 300 leilighetene har vært i stand til å by for gartneren tjansen:

Vi kalt en innbyggernes møte hvor boksene ble fordelt på en første kommer basis. For å skape mest mulig eierskap, beboerne måtte prioritere anmodningen som er nærmest deres utvinning. Det virker fornuftig å ha urter dørstokken “, sier Louise Molin Jorgensen.

Free-slag og sosialt fellesskap

Climate Group har distribuert startpakke med urter og jordbær, og for å skape plass på gårdsplassen er noen av blomsterkasser plantet med bærbusker. Men i tillegg er det opp til innbyggerne selv om de vil kjøkkenet hagen eller haget av blomster.

Den grønne uterom har selvfølgelig også et sosialt formål. Vi er en mangfoldig gruppe studenter, par med ett barn og eldre med forlatte barn. blomsterkasser får oss til å møte, de styrker samfunnet – vi deler urter og vanning hverandres planter når naboen er på ferie “, sier Louise Molin Jørgensen og fortsetter arkitektens briller:

Den opprinnelige uterom ble opprettet i 1933. Det var en ingenmannsland – gress omgitt av en gated gjerde. Nå har vi skapt et miljø som signaliserer at her møtes vi, her hvis du bor – gjerdet er fjernet, men vi har skapt en hage med en semi-privat karakter ved å dele området inn i mindre områder. Et godt utemiljø forbedrer velvære, styrke koblingen – og muligheten for å dyrke sin egen hage, selv om du bor i byen, er uvurderlig “.

Larch lang leve

blomsterkasser fra Land Hage produsert i sibirsk lerk, som vokser i områder med kontinentalt klima og permafrost. Disse vekstbetingelser gir langsom vekst, høy andel korn, kompakt struktur og en høy tetthet. Treet inneholder store mengder naturlige harpikser og tanniner, noe som er optimalt for holdbarhet.
Det er musikk i arkitektens ører:

Vi kunne ha valgt anlegget bokser, som vanligvis er stablet på greengrocer. I så fall, vi bare ikke få den samme elegant uttrykk, og plantekasseene vil også forgå mye raskere “exit fra Louise Molin Jorgensen .

Bilder

[Justified_image_grid IDS=”2935,2934,2933″]
Produktet

[Produkter SKUs=”12″]