Uønsket besøk til blomsterkasser

Her i august sådde jeg tre varianter som kan komme til å stå opp før frosten kommer, slik at vi kunne nyte afgrøderne.En av de tingene jeg verdsatt var reddiker som vokser relativt raskt, slik at vi ville lett kunne nå. Ifølge ulike hage bøker og artikler i hage magasiner som jeg er en ivrig leser av. De kom også opp fint, men verken jeg eller resten av familien har smakt en eneste reddik.

De er rett og slett blitt spist av snegler og larver. Jeg har ikke snegler i hagen, men vanlige snegler med eller uten bolig. Tidligere i år har jeg ikke hatt problemer med snegler i blomsterkasser men de nye små reddiker var bare litt for deilig for dem å motstå fristelsen. Jeg har også funnet noen larver fra reddiker.

[Caption id=”attachment_301″innrette=”aligncenter”width=”300″] En av de skyldige i blomsterkasser. [/caption]

Kontrasten mellom min New Zealand spinat og min pak choi som jeg hadde store forventninger, jeg også funnet larver. I masse. Når mine to budene ikke tar opp så mye jeg har fjernet larver hånd. Noen av plantene har blitt holdt”party”. Alt som var igjen av anlegget var stilken.

[Caption id=”attachment_302″innrette=”aligncenter”width=”300″] Pak choi som ikke har hatt en så tøff tur. [/caption]

New Zealand spinat har vært god til å fjerne alle larver og har kommet godt etter det igjen. Vi skal klare å få smakt noe av spianten før frosten kommer. Er veldig overrasket raskt larver og snegler kan gjøre store innhugg i avlinger. Så er blitt mer klar over at alle plutselig de er der.

[Caption id=”attachment_303″innrette=”aligncenter”width=”300″] Den nye Zealand spinat stadig forhåpentligvis ikke mer larver intervensjon økende. [/caption]

Bønnene har vokst stille hele sommeren. Anlegget var ikke så høy, men hver plante hatt opptil 4-5 bønner så det ble en hel kurv med grønne bønner. Her gjennom sommeren har jeg blitt mer bevisst på frø, og for å ha høstet min egen sæd. Det er lett nok til å ta frø fra forskjellige avlinger. Jeg har for eksempel bønner fratatt noen av de mest kraftfulle bønner og tok frø fra dem. De er gode nok til frø neste år.

& Nbsp;

[Caption id=”attachment_308″innrette=”aligncenter”width=”300″] Noen av bønner har blitt åpnet for frø for neste år. [/caption]