Ulike blomsterkasser med mange variasjoner

Våre blomsterkasser kan lages i utallige variasjoner. Bare fantasien setter en stopper for udfoldelserne. Med våre fem forskjellige moduler på 25, 40, 60, 80 og 120 cm. det er nesten ingen grense for hvor skjemaet for å opprette i hagen sin.

[Caption id=”attachment_1645″innrette=”aligncenter”width=”640″] et bilde av en stor sekskantet med vakre blomster. det ligger midt i hagen. width= Et bilde av en stor sekskantet med vakre blomster. Det er plassert i midten av hagen. [/caption]

Torg og langstrakte blomsterkasser er klassiske figurer som du aldri blir lei av. Store langstrakte blomsterkasser er perfekt for dyrking av en rekke grønnsaker. Grønnsaker kan plantes i nærheten av porøs jord, og du kan starte tidlig, når jorden blir raskere varme våren. Ruter i en gruppe har en vakker utsikt over de ulike urter, grønnsaker eller blomster. Plantene kommer til sin rett hvis de eier planter.

[Caption id=”attachment_1646″innrette=”aligncenter”width=”640″] Hexagonal blomsterkasser plassert rundt de to eksisterende trær Sekskantet blomsterkasser plassert rundt de to eksisterende trær. [/caption]

Men det kan godt være arkitektonisk stilig? For rett og rettvinklet. En finishen eller noe som skiller seg ut. Her er et sekskantet plantekasse med forskjellige lengder på en hensiktsmessig størrelse kommer til sin rett. Eller en pyramide med tre eller fire forskjellige størrelse på toppen av hverandre i en sentral plassering i hagen. Her vises to forskjellige sekskanter med spisse ender. Begge bildene ble tatt på hage geeks som har svært forskjellige hager. En hage har granitt skives med et mylder av ulike blomsterkasser kombinasjoner av ulike planter. Hun kunne fortelle meg hvorfor akkurat den planten passer i en trekantet plantekasse. Den andre har plassert den sekskantede plantekasse rundt to trær, og gravd blomsterkasser litt ned i bakken.