Ta blomsterkasse til neste nivå

Land Hage er mye å bestemors hengende og blomsterkasser. Stilen er lagt for urbane hagearbeid, og med evnen til å sette boksene på toppen av hverandre, selv trær og busker bli en del av byen-dweller enhet ut.

Klimakrisen, transport krise, matvarekrisen, helse krise, finanskrise og urbanisering krise. Det har blitt populært å ta ansvar. I Danmark opptar 86 prosent av den urbane befolkningen, og transport av mat fra landsbygda til byområder er et økende problem. Derfor begynte urbane oppdagelsesreisende til å ta en interesse i å dyrke land. Det er både nyttig, men også en viktig uttalelse.

Blomsterkasser på balkongen eller terrassen

Kresne barn konverteres på balkongen

For priser som starter på kun 279 kr. Innfører Land Hage nå ekstra smale blomsterkasser som kan passe inn i selv små balkonger og takterrasser. Lengden strekker seg fra 25 til 120 cm, og alle har en bredde og høyde på 25 cm. Du kan velge mellom galvanisert jern eller råjern å få en fin rusten overflate.

Med egen produksjon på balkongen tar deg trygt å kjøre forbi din Jylland onkel innsiden. Fordeler med å vokse i blomsterkasser er at bakken er generelt varmere og mer løs. Du kan plante nærmere, luking arbeid er minimal, og høsten kommer tidligere.

Og så er det den med vegetabilsk skremt barn. Her kasser nemlig også bidra til å gjøre mirakler. Har du vært involvert som en tomat, sett den vokse fra blomst til den første grønne og røde frukter, ja – så om du ikke kan hjelpe, men smak!

[Caption id=”attachment_3186″innrette=”aligncenter”width=”1024″] Window bokser eller blomsterkasser på balkongen eller byen eller balkong i rust Vindu bokser eller blomsterkasser på balkongen eller byen eller balkong i rust [/caption]

“multi-lags”ly

De smale blomsterkasser kan settes oppå hverandre slik at du kan få be på høyden du ønsker. Dette gjør det mulig å vokse alt fra tomater og poteter for roser, busker og fikentrær. Samtidig både opphøyde bed planting og tjene som en koselig ly fra vinden eller foreclosure av trafikk og nysgjerrige naboer.

Generelt er regelen: Jo mer land, desto større sjanse for suksess. Er det en god mengde jord, avlinger tørke nemlig mindre. Men ikke vær redd for å water – blomster bokser har en åpning i hjørnene, som fungerer som en vask. Det holder jorden frisk og hindrer planterøttene er padling i vannet og råte.

Husk å beskytte substratet med underlagsplater. Land Hage forhandler grunnplater i ulike størrelser til priser fra kun 69 kr. De bunnplater følger knopper å sikre ventilasjon og hindrer fuktskader og råd om balkonggulvet, for eksempel, er laget av tre. blomsterkasser i råjern kan også la spor, så også her er bunnplatene er en god idé uansett underlag.

[Caption id=”attachment_3187″innrette=”aligncenter”width=”1024″] Blomsterkasser kasser~~POS=HEADCOMP i galvanisert jern i forskjellige lengder width= Blomsterkasser kasser~~POS=HEADCOMP i galvanisert jern i forskjellige lengder [/caption]