Spennende utearealer med Land Modern benk

Med Land Modern benk får du en grønn oase som invitasjoner bo og spille. Benken er spesielt utviklet for våre Land Moderne plantekasser. Det hviler på slutten av to plantekasser, slik at du kan nyte de planter former, farger og dufter på nært hold. Samtidig binder plantekasserne sammen til en helhet.

Kombinasjonene er mange. Se her hvordan forskjellige kombinasjoner kan dele en åpen plass til mer intime plasser, lage små koselige steder, flott blikkfang eller synspunkter, understreker den vakre omkringliggende landskapet.

Intime uterom med benk

Land Moderne benk med mahogny strimler i flukt med kvadratiske plantekasser Breaking en åpen, side ved side med et par plantekasser og en benk, og plutselig har du en mye mer intim plass som inviterer til pause, ta en pause og tenke på omgivelsene.

Land Modern er også mulig å sette to eller flere benker langs. Her er to benker satt sammen i en vinkel. Dette skaper en åpenbar koselig hjørne, hvor du kan samle og se på hverandres øyne mens han snakker.

To mobilland Moderne 60 x 60 cm plantekasser med benk

Nyt utsikten! – Land Modern benk som utgangspunkt

Land Moderne plantekasser over benk En kunde sendte deg dette flotte bildet av land Moderne plantekasser satt sammen med Land Classic blomsterkasser og et hjem designet benk. Det ga oss ideen til å arbeide med flere nye modeller av benker. Det første forsøket er i gang.