Slepe deg lykkelig.

Vi endelig fikk litt sol og varme så alle de små spirer kunne begynne kikket ut i blomsterkasser. Det er nå opp til flere små pene rader med krøllete salat, salat og salat som til slutt blir spirer. Rødbeter er også god markedsføring i kampen om å vokse. Bønnene er den største så langt. De er ikke så mange i plantekasseen, men det er seedet som ikke har spiret eller fugler som har vært på spill, vet jeg ikke helt. Jeg venter en stund og se om de gjenværende frøene begynner å spire, og hvis det ikke er tilfelle, så jeg kan velge å ivaretatt.

[Caption id=”attachment_219″innrette=”aligncenter”width=”225″overskriften=”sikori dyrkes i brønnen og snart å tynnes ut i radene.”] [/caption]

Det har vokst aller beste i blomsterkasser er alt det jeg ikke har sådd nemlig ugress. En del av den er større enn det jeg har sådd. Jeg bevisst ventet med å klekke fra de tingene jeg har frøsået det både vanskelig å se hva som er hva de forskjellige frøplanter. Dessuten, jeg veldig lett komme til å flytte frøsåede frøplanter opp.

[Caption id=”attachment_220″innrette=”aligncenter”width=”300″overskriften=”Bønnene langsomt komme opp.”] [/caption]

I hver hage magasin og senere for å ha bøkene kan du lese om effektene av å dyrke hager. Den aller luking alle luker bort fra de nye spirer gjør du stress helt. Ved å luke kommer tankene på lange reiser, og du kommer helt ned til tempo. Jeg føler meg likevel å komme i gang å luke en plantekasse så det er helt fritt for uønskede planter er avslappende. Her er det fred å tenke på mange ting hvis det er for øyeblikket akkurat nå. Eller du får en masse ideer mens luker som du deretter kan sette i gang.

Luking for meg var aldri et ondt imot, jeg synes det er flott med en pause som er gratis å slappe helt av og konsentrere seg om å tenke nye tanker mens de uønskede ugresset spire luket opp.

Så nå går jeg ut i hagen min og luking meg glad fra alle de små ugress spire.