Skjule de stygge kapilærkasser

Været viser seg likevel fra sin gode side, og hvis det er ting i hagen du har ikke blitt fikset ennå, kan du fortsatt gjøre det. Du kan for eksempel begynne å gjøre drivhuset for våren. De gamle plantene bør være ute, kapilærkasserne vaskes av og drivhuset trenger nok en vask. Nå som du er i drivhuset, kan du tenke på hvordan du kan gjøre det litt bedre for neste sesong? Drivhuset er et fantastisk sted, spesielt hvis du kan passe en liten stol å sitte og nyte sine planter. Drivhuset gjør det mulig å forlenge sesongen i begge ender. Det tar ikke mye sol til før er betydelig varmere i drivhuset enn utenfor.

& Nbsp;

Kapilærkasser i drivhuset

Kapilærkasserne er praktisk, med dem du ikke trenger å vanne så ofte. De kan gjenbrukes år etter år, du bare sette en ny vokse-i (gamle kan helle ut i en plantekasse i hagen). Du unngår også å måtte grave og snu jord, som du må når det vokser direkte i bakken. Men hvis det er noe som kapilærkasser ikke, så det er ganske.

Mobile blomsterkasser pluss kapilærkasse 600x600

De store styrofoam bokser raskt bli skitten ser på, og det er ikke noe som ser flott ut i en ellers imponerende drivhus. På Land har utviklet noen vakre og elegante kapilærkasseskjulere , som kan skjule stygge bokser. Vår kapilærkasseskjulere utformet i galvanisert jern. De er ekstremt holdbare, lette å rengjøre fra år til år og tåler vær og vind.

Våre vakre cache-potter kommer i flere forskjellige modeller, den mest populære kapilærkasser på markedet

Mobile blomsterkasser pluss

& Nbsp;


     
  • Pindstrup Maxikap: En pen deksel med et lokk og hull i et hjørne av gjødsel og vann
  •  

  • Pindstrup Jylland: et deksel med et lokk og et hull i den ene siden i midten for gjødsel og vann
  •  

  • Kapillærkasse skjuler uten deksel som passer til de fleste andre modeller

Videre kan du også få vår cache-bunn og hjul slik at du kan flytte dem rundt som du vil. Hvis du har en terrasse eller balkong, er det spesielt praktisk å flytte rundt boksene. Hvis kapilærkasserne må stå i tre og hjul vil også heve feltet over bakken, slik at vannet kan renne av og ikke samler seg og skade underlaget.

mobile med tilvekst kapilærkasseskjuler

Kapilærkasseskjulerne er meget enkel og rask å montere og krever ingen verktøy for å montere dem.

& Nbsp;