Så er det er sådd igjen.

Så slapp tålmodighet med kinakål som gikk inn i blomst for uklare grunner – de er nå tatt opp av blomsterkasser og vakte stor glede i kanin bur.

[Caption id=”attachment_253″innrette=”aligncenter”width=”225″] Globus nyter den mislykkede kinakål. [/caption]

Nå så jeg to ledige trekanter i stjerne og det ville selvfølgelig gjerne utøves slik at vi kan få grønnsaker så lenge som mulig. Ved en tilfeldighet kom jeg over et nyhetsbrev fra et frø selskap som annonseres frøene var i bakken her i august. I tillegg til grønnsaker samt kunne takle over vinteren hvis det oppmerksom på at du blir en mild vinter. Så jeg bestilte flere ting til så her på sensommeren. Mitt valg falt på:


  • Spinat – New Zealand som kunne høstes godt inn i vinter, og du kan muligens. omfatte ikke-vevet duk hvis det var en hard frost.
  • Pak Choi – som er en form for salat som kan brukes i wokretter men også de første ømme bladene kan spises rå. I tillegg dvale på samme betingelser som den ovenfor spinat.


Jeg kom over flere frø som jeg ikke kunne leve uten, men mer om dem i et annet innlegg. Jeg går med planer om å etablere en plantekasse av urter og det er hva jeg har funnet frø.

I en annen trekant, har jeg sådd de siste restene av radisefrøene – de kan faktisk fin tid å stå opp før høsten kommer. Og det er hyggelig å ta sine egne grønnsaker i hagen rett?

& Nbsp;

& Nbsp;

[Caption id=”attachment_254″innrette=”aligncenter”width=”300″] Så er det sådd nye grønnsaker til resten av sesongen. [/caption]