Så er det er plantet og sådd i blomsterkasser

Endelig tiden kom til der jeg kan begynne å bli sådd og plantet i blomsterkasser. Her i familien elsker vi løk og dessuten er det en av de enkleste grønnsaker til å vokse seg selv. Du kan ikke ta feil når du skal ta dem opp. Det er opp til deg, avhengig av størrelse. Innsiden av kant til neste plantekasseen jeg har to x to rader sette løk og i de neste to sett vinter purre. Vinter Purre er også en veldig enkel grønnsak og det er flott å ha dem i løpet av vinteren. Jeg la dem vanligvis får det meste av vinteren i plantekasseen. Selvfølgelig avhengig av hvor mye frost og snø vintertilbud. Vi tilbringer en stor del purre gjennom hele vinteren, så økonomisk kan det også lønne seg å dyrke purre, hvis du bruker mye. Når purre er ikke de billigste grønnsaker til fange.

[Caption id=”attachment_194″innrette=”aligncenter”width=”225″overskriften=”blomsterkasser blir sådd og plantet.”] [/caption]

På toppen, har jeg valgt å ha to planter og dessverre er jeg ikke helt sikker på om det er et gresskar, squash eller sylteagurk. Jeg selv fordyrket alle plantene i mitt drivhus, men plutselig en dag hadde gått av bladlus i en stor del av plantene. Så det var alt om bare å få alt ut av drivhuset. Jeg hadde forhånds dyrket mye om 80 planter av disse variantene, men ikke alle kunne plante tegn, men sto i rader i drivhuset. Det er også flott med små overrraskelser så vi spent venter på å se hva som dukker opp i sommer på toppen”gulvet”i blomsterkasser.

& Nbsp;

[Caption id=”attachment_196″innrette=”aligncenter”width=”300″overskriften=”spennende hvilke planter er i øverste & quot; etasje & quot; i blomsterkasser.”] [/caption]

Jeg startet som i det ytre spørre av stjernen. Foruten pærer som jeg har sett, har jeg sådd gulrøtter. De er med vilje satt ved siden av hverandre som gulrøtter kan bli angrepet av gulerødsfluen men denne flua ikke liker lukten av løk. Så derfor, de er plassert ved siden av hverandre. Jeg har også plassert tagestes rundt plantekasseen for å rette mot forskjellige skadedyr.

Den indre sirkelen er nå sådd med purre, løk og rødbeter. Sistnevnte er noe jeg alltid har hatt i grønnsakshagen. Jeg Sylter selv rødbeter vi bruker hele året. I tillegg bruker jeg dem også til rå grønnsaker. De er enkle å ha i kjøkkenhagen og produsere høy avkastning sammenlignet. Arbeidet som jeg vanligvis satt i dem :).

En annen trekant sådd til vekselvis å plukke salat og reddiker. Jeg har alltid sår salat og reddiker regelmessig i løpet av sommeren, slik at vi alltid har nye friske grønnsaker. For salat har jeg valgt tre varianter i år nemlig plukke salat, hodet salat og kinakål. Det høres kanskje ikke veldig eksotisk, men det er det vi og spesielt barna liker. Reddiker, jeg har valgt to typer – en lang slank reddik og litt lubben reddik både smaker godt.

Jeg er fortsatt ikke helt ferdig slik at hele blomsterkasser til da jeg ble forbigått av en regnskur som varte lenge nok til at både plantekasse og jeg var gjennomvåt, så fortsett å så denne helgen.

& Nbsp;