Prisbelønt design for hagen og byens grønne lunger

Land står for enkle, funksjonelle, prisvinnende design av hagen og byens grønne lunger. I 2003 vant vår Land Classic blomsterkasser jern den ettertraktede Formland prisen ny og innovativ design. I år krysser vi fingrene for en designpris for den nye Land Moderne plantekasser på årets Red Dot Awards i Tyskland.

[Caption id=”attachment_7948″innrette=”alignnone”width=”980″] Ekstra tung blomsterkasser til byens grønne lunger width= gjøre byen grønnere! Land Moderne plantekasser er stilig design til byens grønne lunger. [/Bildetekst]

Enkle, funksjonelle og fleksibel konstruksjon for hagebruk og urbane

Thule Jessen fikk ideen for Land Classic blomsterkasser når han måtte bruke noen blomsterkasser i jern til sin egen hage. Det var begynnelsen på den lille familiebedriften land som nå er 16 år og gir innovativ design til grønne uterom. Med prinsippet om enkelhet, funksjonalitet og fleksibilitet har alle Lands produktene sine røtter godt plantet i klassisk skandinavisk designtradisjon.

Land Classic blomsterkasser – prisbelønte designkonsept

Den sentrale ideen bak Land klassiske blomsterkasser er en utrolig fleksibel modulkonsept som gjør det mulig å bygge blomsterkasser i ulike størrelser og former med kun de metallprofiler i flere ulike lengder. Profilene er satt sammen ved endene ved hjelp av en patentert griperanordningen, uten bruk av verktøy. Konseptet er gradvis utvidet med tilbehør som hjul og sneglehegn kombinasjonsmuligheter er uendelige. Med Land Classic blomsterkasser kan du bygge plantekasser som passer dine behov.

[Caption id=”attachment_7943″innrette=”alignnone”width=”980″] Land Classic blomsterkasser er prisbelønt dansk design. Her er de hjulene som mobil ly på terrassen Den prisbelønte Land Classic blomsterkasser er veldig fleksible. Her sees i en versjon med hjul som mobil ly på terrassen. [/Bildetekst]

Land Modern plantekasser – byggeklosser for tett grønne områder

Land Moderne plantekasser bygger på den samme modulære tankegangen som Land Classic blomsterkasser: sider i fire forskjellige lengder satt sammen til plantekasser i en rekke størrelser. Metal kvalitet er ekstra sterkt og holdbart, så plantekasserne er opplagt som gatemøbler – de tåler alt fra lekende barn til skatere og veltet sykler. Bruk plantekasserne som byggesteiner for å skape vakre og varierte grøntområder i gårdsplassen, på taket langs fortauet eller inne i selskapets lobbyen. Med den vakre og enkle forbundet mahogny benk du kan lage uterom som innbyr både bolig og lek.

[Caption id=”attachment_7945″innrette=”alignnone”width=”980″] tung-i blomsterkasser med tilhørende corten mahogni enhet plantekasser kan skape variert og intimt grøntområder som bryter byens kalde, ensartede flater og danner nye levende og møtesteder. [/caption]

Fra Formland prisen for Red Dot Awards

Med Land Moderne plantekasser spesielt fokus på det profesjonelle markedet, i Danmark og internasjonalt. Vi håper at dommerne på årets Red Dot Awards, og spesielt landskapsarkitekter og anleggsgartnere rundt byene kunne se potensialet i plantekasserne som byggesteiner for Greening byrom.