Planter i pyramidene

Et anlegg rad på 12 m. Kan være laget av litt mer enn 1 m, ved å sette blomsterkasser i forskjellige størrelser på toppen av hverandre. Du får en pyramide av planter som kan plasseres i midten av plenen, på terrassen eller på en plass i hagen, som mangler et sentralanlegg skulptur.

[Caption id=”attachment_111″innrette=”aligncenter”width=”660″] plante pyramide av 4-nivåer width= Strawberry pyramide her er ganske liten hage skulptur – og deretter”! den”spist [/caption]

—-

Med en planter, kan du vokse en stor grønnsakshage i en veldig liten plass. De fleste planter trives i plantekasser der bakken raskere varme opp i solen enn i en tradisjonell plantekasse.

Det er helt opp til deg hva du ønsker å så eller plante:


     
  • Du kan velge å sette jordbærplanter hele pyramiden.     
  • Du kan sette persille i en rad, gressløk neste, timian, merian, kjørvel, salvie etc. Noen av urtene må på et tidspunkt bli kuttet ned slik at det ikke blir for dominerende.     
  • Du kan også kombinere din egen blomster symfoni i fire etasjer.


Det kan være en podium posten fra Land blomsterkasser på toppen av pyramiden, der en liten skulptur eller noe morsomt kan plasseres.

Den stående konstruksjon betyr at du ikke trenger å være på alle fire, når plantene skal forvaltes. Den vedlikeholdsfrie anlegg pyramide kan tas i bruk i løpet av minutter. Slå toppene i nord – sør, får du alle plantene optimal sollys hele dagen.

Land blomsterkasser- eller plante pyramide finnes i to utgaver: av galvanisert jern eller av råjern med en rusten overflate. Hver versjon kan leveres i store 4 etasjer og små med 3 etasjer.