Plant Tower i pyramideform

Et anlegg rad på 12 m. Kan være laget av litt mer enn 1 m, ved å sette blomsterkasser i forskjellige størrelser på toppen av hverandre. Plant Tower kan plasseres i midten av plenen, på terrassen eller på en plass i hagen, som mangler et sentralanlegg skulptur.

A pyramide av planter plantekasseen er perfekt for å skjule
Med en planter, kan du vokse en stor grønnsakshage i en veldig liten plass. De fleste planter trives i plantekasser der bakken raskere varme opp i solen enn i en tradisjonell plantekasse.

Det er helt opp til deg hva du ønsker å så eller plante.


  • Du kan velge å sette jordbærplanter rundt i hver etasje.

  • Du kan sette persille i en rad, gressløk neste, timian, merian, kjørvel, salvie etc. Noen av urtene må på et tidspunkt bli kuttet ned slik at det ikke blir for dominerende.

  • Du kan også kombinere din egen blomster symfoni i fire etasjer.

  • Det kan være en podium posten fra Land blomsterkasser på toppen av pyramiden, der en liten skulptur eller noe moro kan bli plassert.


en pyramide av plantebeholdere fra land med rustne overflate
Den stående konstruksjon betyr at du ikke trenger å være på alle fire, når plantene skal forvaltes. Den vedlikeholdsfrie anlegg tårn kan settes opp i minutter. Slå toppene i nord – sør, får du alle plantene optimal sollys hele dagen. Se de to modellene blomsterkassersæt betaler.