Plantekasser på utstilling i Bella Center

Med en ny hagesesongen snart døren, er vi Land glade for å presentere årets produktnyheter: Land Modern. Denne helgen har vi viste dem frem for landskapsarkitekt i Bella Center.

Plant Kummer i corten og galvanisert stål for profesjonell bruk Interesserte landskapsarkitekter nærmere titt på Lands utstilling av plantekasser i Bella Center.

Modulære plantekasser

Plantekasserne er konstruert for en enestående og meget fleksibelt modulprinsippet. Bortsett fra noen få grunnleggende elementer, er det mulig å sette sammen plantekasser i en rekke størrelser og former. Ved hjelp av bunnplater og tilhørende ben eller hjulene kan kummer løftet opp og gjort mobil. Kort sagt, et system av uendelige muligheter. De mobile plantekasser skape fleksibel grøntanlegg, det være seg på terrassen eller i det foyer.

Nordisk design i hagen og byhagen

Designen er enkel og stilig, helt i tråd med den nordiske tradisjonen. plantekassernes rene linjer danner en vakker ramme for planter organiske former. Den naturlige rust patina på plantekasserne i corten perfekt med grønne blader, mens højgalvaniserede stål klær moderne arkitektur og hagedesign. Utformingen også en vakker og enkel maghonibænk som kan kombineres med plantekasserne og skape grønne områder som inviterer til å bo og spille. plantekassernes øvre kant har en bøy for å beskytte mot skarpe kanter. Både estetikk og funksjonalitet er helt på topp.

Kvalitet

Valget av materiale og tykkelse garanterer plantekasser kvalitet som holder vind, vær og aktiv bruk, år etter år. Højgalvaniseret magnelis stål har opptil 10 ganger lengre holdbarhet som vanlig galvanisert stål og CORTEN siste opptil åtte ganger så lenge som råjern. plantekassernes sidene er også tre ganger så tykk som Klassisk blomsterkasser . Det gjør plantekasserne spesielt godt egnet for offentlige rom. Verken barn som leker, skatere, veltet sykler eller fulle folk kan få plantekasserne å gi etter.

En løsning for landskapsarkitekter

Med stikkord fleksibilitet, kvalitet og design – og med en konkurransedyktig pris – henvender nye plantekasser ikke minst til en profesjonell publikum. Vi var derfor veldig spent på å se reaksjonene når vi i helgen presenteres plantekasserne i Bella Center i anledning av danske Anlægsgartnere årsmøtet. Resepsjonen var positive, og vi ser frem til en spennende sesong med mange nye faglige samarbeid.