Plant Kummer for offentlige rom – sniktitt nå!

Endelig kan vi løfte noen av sløret for den første store produktnyheter, Land plantekasser. Vi har lenge ønsket å utvikle blomsterkasser i ekstra kraftig kvalitet: plantekasser som tåler noen ekstra støt og dermed vil gjøre det bra i gatene, felles gårdsplass eller park. De må kunne tåle å spille barn som liker å klatre og balansere igjen og igjen forbipasserende som trenger et sted å sitte og ta en pause, sykler faller eller skjev.

Nå kan våre nye, kraftigere plantekasser endelig en realitet. De endelige justeringer av prototypen er laget, og den første store leveransen av plantekasser beordret hjem, men her får du en sniktitt på hva du kan se frem til:

[Caption id=”attachment_676″innrette=”aligncenter”width=”660″] Lands firkantet plantekasse med ben“s ny plantekasse, her en kvadratisk modell med ben. Vi ser frem til å presentere flotte bilder av alle de nye modellene. [/Bildetekst]

De nye plantekasser er så Lands klassisk blomsterkasser i jern strukturert i henhold til et modulært prinsipp. De består av områder i forskjellige lengder som kan kombineres til kvadratiske modeller og langstrakt i flere forskjellige størrelser. Som en nyhet i forhold til blomsterkasser tilgjengelig plantekasserne også med ben, som i illustrasjonen ovenfor. I tillegg er vi glade for å kunne presentere en super fin benk som kan hvile på plantekasserne. Benken leveres i to forskjellige lengder. Det gir alt i alt en nesten uendelig rekke stilige kombinasjoner.

Følg landhage.no den nye plantekasser kan kjøpes så snart de er klare fra fabrikken.

& Nbsp;