Økende i blomsterkasser
blomsterkasser er en tradisjonell dyrkingssystemet for grønnsaker. Men Land blomsterkasser er en ukonvensjonell tilnærming til blomsterkasser avhenger uten verktøy. De modulære plantekasser kan monteres på et blunk, og du kan gi dem akkurat den formen og størrelsen du ønsker.
Hjbede og plantebeholdere på tretrinnsblomsterkasser er ideelle for blomster, jordbær eller grønnsaker og perfekt for urter. Du kan øve alle typer grønnsaker i dine plantekasser. Du kan vokse erter, klematis og andre klatreplanter i dekorative espalier plassert i blomsterkasser. Persille, gressløk, timian og alle de andre favoritt urter trives i land blomsterkasser.
plantekasser kan benyttes for alle i kkkenhagenLand blomsterkasser du får en god og fleksibel produksjonssystem som kan brukes hvor som helst i hagen. Du kan sette opp en eller flere små blomsterkasser på terrassen eller kjøkkendøren, slik at du har de viktigste urtene i serien. Du kan lage større avlange plantekasser for grønnsaker. Eller du kan lage iøynefallende og variasjon i hagen eller oppkjørselen med blomsterkasser i ulike former. Hvis du bygger flere blomsterkasser bokser oppå hverandre, kan du lage dekorative skulpturer, hvor du kan øve flere urter i nesten ingen plass.
grønnsaker, urter og blomsterkasser er alle gode hjbede