Oh nej..kinakålen har gått inn i blomst

Som tidligere skrevet her på bloggen vi plantet kål på, slik at hver plante hadde mer plass til å vokse. Det var trolig et dårlig trekk kan jeg merke seg her om 14 dager etter. For mer eller mindre alle plantene er borte i blomst. Umiddelbart Jeg tolker det som et dårlig tegn. Jeg har aldri sett det før. Imidlertid ser plantene ut fine og vokser for stor. Så langt jeg la dem stå også for nysgjerrighet skyld. Jeg ønsker å se hva de blir når nå har de gått i blomst.

[Caption id=”attachment_245″innrette=”aligncenter”width=”225″] Kina kål er borte i blomst. [/caption]

Gulrøtter er godt i gang, og jeg vil vokte meg mot gulrot fly selv om jeg har satt løk bare naboen. Det ville nemlig også hjelpe hvis løk og gulrøtter er plantet ved siden hinanden.Jeg ha lest utklipp skrevet rundt gulrot anlegget skal avhjelpe mot gulrot fly. Det er et råd som”gammel”ut her i landet har brukt i mange år. Så jeg må prøve det fungerer også her hos oss. Det har blitt satt på i kveld når gulrøttene er i ferd med å ha en passende størrelse for å gjøre det. Og gulrot fly kommer to ganger i sesongen tidlig i sesongen og sensommeren, så det er på tide å prøve ut den gamle folkemedisin.