Nytt liv for blomsterkasser på terrassen

På terrassen, har jeg to blomsterkasser. En står i et hjørne like ved kjøkkenet. Planen er at det skal etter hvert bli blomsterkasser hvor vi plukke friske urter til bruk på kjøkkenet. Akkurat nå er det persille, gressløk, estragon og sitron timian. Når det var ekstra plass i blomsterkasser Jeg satt noen geranier topp som trengte å komme ut av drivhuset.

De jeg har fjernet i dag og satt i drivhuset. Det er snart tid hvor geranier er satt i potter og i dvalemodus. Jeg har nå lest flere steder at det er nå man setter hvitløk. Så jeg vil prøve. Har lest flere steder som du kan bruke hvitløk kjøpt på det lokale supermarkedet. Du bare vet at det kan være at ingen store utbytter. Jeg har tatt sjansen og brukte hvitløk fra den lokale dagligvarebutikken.

Bakken er ryddet for ugress og rusk fra geranier. Jeg registrerer fedene hverandre og sette dem godt ned i plantekasseen. Etterpå ble de dekket med jord. Jeg har valgt å sette kjepper for å markere hvor jeg har satt hvitløk. Som jeg kjenner meg selv så godt at jeg vet godt at våren kan jeg ikke helt huske”der var det bare hvitløk ble satt til ..”Så for å hindre dem å bli blandet opp i bakken. I mellomtiden setter jeg hvitløk regnet mye, men for å være sikker på at fedene vannet jeg ga dem bare en mugge med vann på toppen.

[Caption id=”attachment_337″innrette=”aligncenter”width=”300″] Deretter settes hvitløk. Vil være interessant hva som kommer ut av det. [/Bildetekst]

Andre steder på terrassen utenfor terrassen i fortsettelsen av vår overbygd terrasse mot blomsterkasser pastill vi kaller dette skjemaet. Her isbegonia jeg i hvite og røde og trompet blomster. Jeg har valgt å trompet blomster ut ennå, men det vil sannsynligvis ikke være lenge før de går. Likevel har det ikke vært frost her om det har vært nære. Av og til plantene jeg har plassert forskjellige gresskar til pynt. Squash er fra min gresskar som har pågått rundt Lind Pleasure. Det ligger også 2 kerakmik gresskar hoder, slik at kan bli slått på lyset om natten. Vi er en familie med barn og Halloween er rett rundt hjørnet, så vi begynner å pynte rundt utenfor.

[Caption id=”attachment_338″innrette=”aligncenter”width=”225″] Så er dekorert for Halloween. [/caption]