Nye planters i Corten stål kommer snart!

Her i landet er vi klare for en ny sesong. Denne sesongen har vi tenkt til å lansere vår splitter nye plantekasser! Våre nye plantekasser har vært en lang tid kommer, det har vært en lang evolusjon, så det er med stor glede at vi snart kan vise dem frem. Vi er svært fornøyd med hvordan de har vært.

[Caption id=”attachment_7878″innrette=”alignnone”width=”250″] Søren i ferd med å fotografere våre nye kasser. [/caption]

Ny design

Våre nye plantekasser er en videreutvikling av plantekasser vi har i nettbutikken vår nå. Den nye skilles ved å komme i to materialer højgalvaniseret Corten stål og jern.

Corten stål er en ståltype som hurtig korroderer overflaten, men har en langsom korrosjon. Overflaten vil være rusten i løpet av en måned, men utvikler seg i løpet av årene, og overflaten blir bare vakrere med tiden. Cortenstål holder 8 ganger lengre enn normalt stål.

Kantene på toppen har fått en ekstra sving og kom utvidelsesbrak på, slik at du kan stadig være tilpasse dem nøyaktig til hagen din – som med våre klassiske blomsterkasser . Dessuten, de også kommer med bunn og hjul hvis du ønsker det. Det gir stor fleksibilitet fordi du lett kan flytte dem rundt etter behov.

Vi gleder oss til å vise alle de nye modellene og muligheter for deg i den kommende sesongen!