Ny på bloggenNeste gang blir det blogginnlegg fra en hage i Nord-Jylland. Jeg er den nye blogger her på blomsterkasser.dk og skal blogge her på siden av små og store ting i hagen livet.

Mitt navn er Karina og jeg bor som jeg sa i Nordjylland i hovedsak ut fra østkysten. Min hage jeg har hatt i åtte år, og all den tiden jeg har hatt grønnsakshagen. Jeg har både vanlige grønnsakshage og blomsterkasser, men trives best i blomsterkasser, fordi jeg tror det er mest praktisk. Hagen er min lidenskap – det er her jeg finner fred og stress fra jobb. Det er også her jeg finner tid til å eksperimentere og prøve meg ut med frø og planter.Jeg har blitt kontaktet av Thule fra blomsterkasser.dk jeg skal blogge her på nettsiden. Det hørtes interessant så jeg sa ja. Jeg har fått blomsterkasser tilgjengelig, og i de følgende avsnittene skriver jeg om å sette opp blomsterkasser i grønnsakshagen.

Sett opp blomsterkasser:

Jeg har valgt som plantekasse jeg ønsket å vokse i. De fleste vokser i square be, men jeg ønsker å være ukonvensjonell og prøve noe helt annet. Så jeg gikk”jakt”for mer spesiell opphøyde bed blant blomsterkasser.dk mange forskjellige produkter. Jeg falt for stjernen som en av blomsterkasser kalt. Du setter sammen selv stjernen for den størrelsen du ønsker på din spør. Jeg har god plass på kjøkkenet avdelingen så jeg valgte stjernen som består av seks trerkanter en 120 x 120 x 120 cm. Jeg har også valgt å legge til seks kant som måler 80 cm på hver side. Kanten 6 er i midten av de 6 trekanter.

[Tittel id=”attachment_185″innrette=”aligncenter”width=”300″for teksting=”blomsterkasser ligger der det skal være.”] [/caption]

F”ørst vi fant et sted som var ganske nivå over. Det vil bli sett veldig tydelig hvis ikke jordiske er planved akkurat denne type plantekasseen som jeg har valgt. Deretter alle de forskjellige delene satt opp og satt sammen. En god ting om blomsterkasser er at det er lett å”klikke”sammen uten bruk av verktøy. Når alt var satt sammen var blomsterkasser satt der den skal stå. Det er nå på tide å få land i forskjellige”plass”i plantekasseen. Heldigvis har vi en liten lastebil-tilhengere i front for å kjøre i bakken og det kan være nesten selvlast del av jorda på plass.

[Caption id=”attachment_186″innrette=”aligncenter”width=”233″overskriften=”Jord losset i plantekasseene.”] [/caption]

Til slutt, all jorda på plass og vanner vi nå hele plantekasseen grundig. Dagen etter at jeg vannet igjen bedt og etterfylt det med jord. Noen ganger jorda godt falle sammen, og det er viktig at plantekasseen er helt fylt med jord fra starten.

blomsterkasser er nå klar for såing.

i neste blogg jeg skriver om såing i blomsterkasser.

& Nbsp;