Nå kan du plante (sommerblomster) i krukker

Nå har vi gått inn i mai, fare for frost sannsynligvis over. Dette betyr at det er på tide å plante containere og blomsterkasser for sommerblomster. Spanske tusenfryd, petunia, geranium og dobbel blomst er fortjent, og de blomstrer nesten hele sommeren. Men blomsterbutikker og hagesentre er fulle av interessante og uvanlige sommerblomster, så ønsker du noe annet, er det nok av alternativer.

& Nbsp;

Selvfølgelig kan du plante en enkelt type sommer blomst i hver krukke, men det er flere fordeler med å velge ulike typer i samme potten. Først og fremst, du har funnet en konstant vell av blomster i ulike planter som de vil blomstre annerledes anhængigt av temperatur og lys. Det finnes også en rekke sommerblomster i glitrende farger som vakkert kompliment hverandre. Prøv for eksempel å blande kløver med mørke røde blader og gule blomster med en stripete petunia i fiolett og gult og gult blomst. En fin og uvanlig kombinasjon, som er sikker på å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Staude

Et annet alternativ er at du kan plante dine krukker med stauder. Lav eksempel, en”flerårig”med 3-5 potter beplantet med hosta, geranium, veronika og gress, og plassere dem tett sammen slik at de danner en større gruppe.

Enten du velger sommerblomster eller stauder i potter, er det viktig å ta vare på dem med vann og gjødsel. Planter kan ikke hjelpe seg selv til dette, som om de ble plantet direkte i bakken. Til gjengjeld glassene har den fordelen at de kan flyttes rundt etter behov – slik at du i en fei kan endre uttrykket på terrassen eller i hagen.

blomsterkasser på hjul

[Produkter SKUs=”12, 13, 14, 15″]