Nå gnisten spindelvev …

[Caption id=”attachment_234″innrette=”alignleft”width=”100″tekst=”hage prosjekter”] prosjekter har de [/caption]

Jeg har tidligere presenterte en av mine siste mest prominente innbyggere” tudsefar “. Nå er tiden som kommer til noen av hagens mer fremtredende innbyggere: edderkopper.

Jeg vet at noen har problemer med edderkopper, men i min bok er det fordelaktig dyr som har gjort et ærlig forsøk på å holde horder av mygg denne våte sommeren litt ned. Samtidig deres websøk i morgen dugg noen av de vakreste.

Jeg har hørt at chaffinches bruker giften Spider sterk silkeormen å holde sine reir med. Jeg har også hørt at edderkopper er relatert til krabber, og det er da en viss likhet med åtte bein. De er virkelig fascinerende dyr!

Dessverre er kameraet mitt ikke er god nok til å ta en skikkelig fin nærbilde av krabaterne, selv om de har gradvis erodert den gode stor og tykk. Uansett, jeg håper bildene gir et inntrykk av virvar av fine silke krysser, må vi manøvrere nøye gjennom for å komme til å høste de siste modne tomater på gårdsplassen.

spindelvev på gårdsplassen