Mobile ly med blomsterkasser på hjul

Land blomsterkasser “s nyheter neste år vil være en forlengelse av mobilblomsterkasser. Vi har funnet ut at det er et stort behov for flyttbare ly på terrassene. Vi har derfor utviklet en hevet skikt av 40 x 120 cm med 8 hjul montert på en svart plast-plate. blomsterkasser tilgjengelig i galvanisert jern eller jern med en rusten overflate. Hvis du ønsker en høyere plantekasse, er en ekstra plantekasse lagt på toppen. For derved å øke høyden av 25 cm. De mobile blomsterkasser kan skyves rundt med hensyn til vindretningen, til naboens øyne eller solens stråler, hvis du ønsker å være i skyggen. Har du behov for en mindre bærbar plantekasse, 60 x 60 cm på lager betaler.

[Caption id=”attachment_130″innrette=”alignleft”width=”475″] mobil~~POS=TRUNC kan flyttes av vind og solens retning, lett og uanstrengt skjerme terrassen eller solplads optimalt forhold [/caption]

Når et nytt hus med et nybygd terrasse, er det et stort behov for å gi ly på terrassen og lage et gjerde til naboen. Det kan også være som en skjerm for en solplads der du trenger å ligge uforstyrret i solens varme stråler. Anlegg for ly har en funksjon: å skape ly. Som vinden kan være den avgjørende faktoren på en terrasse, er det svært viktig å skape ly. I tillegg til dette, har den viktigste funksjonen læplanterne en rekke andre: å skjerme mot kulde og støy, for å ha ly og habitat for fugler og insekter.

Du kan velge blant mange forskjellige planter. Her er bildet av bambus og Hostas i mobilblomsterkasser. Noen av hekk og læplanterne – blomstrende busker – er best egnet som uklippet hekk i blomsterkasser. De bare sporadisk har en tynning eller kutte tilbake. Solbær, stikkelsbær, rips eller blåbær også kan plantes i en mobil plantekasse. Dette betyr at du kan fra fluktstol i solen plukke de modne bær. Tror du at blomster er bedre egnet til ditt temperament, har du mange muligheter til å miste deg selv med alle slags blomster. Eller trenger du urter for matlaging, er det langstrakte plantekasseeplass for mange forskjellige urter. Og – for ikke å glemme – det kan være to 120 cm lange jordbær rader i plantekasseen, i fin plukking høyde 35 cm over terrassen.

De mobile blomsterkasser leveres som byggesett. Hjulene er skrudd fast på plastplaten med skruer og skrunøkkel. Endelig erstatte blomsterkasser på plast plate og gjøre bakken i blomsterkasser. Nå har du en mobil plantekasse i mange år.