Man kan elske for mye ..

Ja da flere gamle gartner bør jeg vet at det er ikke alltid at du anslå. I går lørdag, vi fikk satt noen blomsterkasser opp på terrassen vår. Det ble forsøkt frem og tilbake hvor det beste stedet var. Så, den første boksen satt ned, og vi hadde begynt å kjøre jord i plantekasseen. Her himmelen åpnet bare låser og kaskader av vann strømmet ned over hagen vår. Det fortsatte mye av natten og søndag morgen. Deretter har det vært sol det meste av dagen, men fortsatt er det så vått i hagen at det er umulig å drive gården til plantekasses. Så jeg burde ikke ha skrevet i går på bloggen som du kan lese om oppsettet av de nye blomsterkasser i dag. For en hage hvor du kan ikke alltid planlegge – det er absolutt ikke sikker på at det går som planlagt. Jeg håper at det vil være noe regn på en dag eller to, slik at vi kan kjøre jord i plantekasseene. Så blir vist bilder her på bloggen.

& Nbsp;

[Caption id=”attachment_275″innrette=”aligncenter”width=”225″] den første plantekasseen er klar til å bli fylt land. [/caption]

blomsterkasser stjerners fullstappet med grønnsaker og dekorative gresskar opptar nesten hele stjerne. Dette er de to største gresskar planter i hele hagen. Så de har hatt nok næringsstoffer gjennom sin voksetid. Det finnes også en rekke små gresskar på vei. Det vil være interessant hvordan de ender opp med å gå til å se ut.