Lett og elegant hage glede

Margit Rasmussen Fjelstrup på Haderslev har knekt koden. Hun elsker hagen hennes, men hun ønsker å være fri for stresset. Hva gjør du? Du bestiller, selvfølgelig, en rekke blomsterkasser, tar det kreativitet til å bruke og skaper sin egen hage paradis.

Bare fordi det er vakkert, trenger det ikke være vanskelig. Det var den logikk Margit Rasmussen, som ønsket en hage som var lettere å ta vare på. Hun satte seg ned ved tegnebrettet og skissert en hage delt inn i håndterbare områder med planting bokser i ulike former. Valget av leverandør falt naturlig på Land Hage, som Margit her var nettopp de mål og materialer som ville gjøre hagen hennes drøm.

[Caption id=”attachment_3345″innrette=”aligncenter”width=”1024″] triangler spisse og langstrakt blomsterkasser med rusten overflate fra Land Hage [/caption]

Rust skaper rust ynde

Den klassiske blomsterkasser fra Land Hage er 25 cm høy og består av sidestykkene i fem forskjellige lengder. Materialet er jern, som etter en stund oppnår en vakker rustne overflate. blomsterkasser er laget for å tåle det danske klimaet i mange år og er helt fri for giftige vannavvisende midler og andre kjemikalier som kan forurense jorda.

& Nbsp;

[Caption id=”attachment_3346″innrette=”aligncenter”width=”1024″] blomster i kvadrat spiss plantekasseen fra land Hage blomster i kvadrat spiss plantekasseen fra Land Hage [/caption]

Modulene er forbundet med hverandre ved hjelp av en patentert griperanordning ved endene. Dette gjør det mulig å bygge alle typer plante- og blomsterkasser. Med kolleger fra 25-120 cm og mulig. oppkjøp av spisse gavlene er det rikelig anledning til å diversifisere – ikke bare i størrelse, men også i form av tall. Land Hage selger også trekantede og sekskantede blomsterkasser som enten kan stå alene eller danner vakre formasjoner i samspill med andre.

Park innretning som to-nivå

Margit hage er delt inn i to nivåer. På øverste nivå er det terrasse og plen, blomsterkasser fra Land Hage tilbyr en koselig oase på lavere nivå. Først flatet Margit den delen av kjøkkenhagen der blomsterkasser måtte være, så ble satt sort plast og skjære hull de stedene hvor blomsterkasser bør plasseres. Bedene ble så fylt med jord, og tilbake var bare å sette grus rundt blomsterkasser. Så enkelt kan det gjøres!

“Vi vil prøve å få eierne til å ha arkitektenes

Thule Jensen Land blomsterkasser elsker historier som Margit Rasmussen. Hun er faktisk et godt eksempel på en kunde som virkelig forstått å ta blomsterkasser konseptet til hjertet.

“Vi har skapt fleksible blomsterkasser fordi vi ønsker å gi kundene muligheten til å være sin egen hage arkitekt. Blomsterkassene kan settes sammen i en rekke forskjellige former: klassisk firkanter, trekanter, sekskanter, langstrakte plantepotter eller kanskje som et kjøkkenhage i en Old Priory. Du kan også sette flere blomsterkasser oppå hverandre som søyler, pyramider eller bygge dem inn i dekorative figurer som pryder året”, sier Thule Jensen Land blomsterkasser.