Land Circles – mugger som får en hyggelig rusten glød

På Land har vi lansert en helt ny samling av glass. Så hvis du har så langt ut til å lande har vært for rigid, er det nå noe for deg. Fra april til å kjøpe våre første to nye krukker i Corten stål som er en vakker rustne overflate etter en kort tid.

Det er smart å ha planter i containere, de er enkle å flytte rundt med, og du kan raskt legge til noe blomstringen for et kjedelig sted i hagen. Det er også nyttig for de plantene som ikke tåler den danske vinteren: du trenger ikke å grave plantene opp, kan du bare sette glasset i et frostfritt rom … hvis du har den slags. Ellers er det også urte hoteller hvor du kan levere dine krukker med følsomme planter. Med Land Circle trenger du aldri trenger å bekymre deg om dine krukker ødelagt av frost om vinteren. Du trenger ikke å tømme dem, eller beskytte dem, de kan stå ute hele året og bare blir vakrere med tiden.


Her er 5 tips for å få mest mulig ut av krukkene:

5 tips for potten dyrking


  • Sørg for god drenering. Legg vekstmidler, lecakuler eller steiner i bunnen av glasset slik at vannet kan tappes ut og plantene ikke blir borte.

  • Velg planter som ikke er så følsomme for uttørking. Jo mindre potten, jo raskere tørker opp bakken. Det er derfor godt å velge planter som ikke har så mye mot uttørking.

  • Husk å vann. På grunn av at pottene tørke ut raskere enn det ber er viktig å huske på vann, særlig i den varme perioden.

  • Husk å gjødsle. I en gryte, det er en begrenset mengde land, og derfor næring. Så hvis du ønsker å ha vakre planter hele sesongen, så pass på å gjødsle plantene.

  • Sett mange krukker sammen. En enkelt krukke som står for seg selv, kan godt komme til å se litt puslete ut. Tenk derfor å sette flere potter sammen, det gir en fin look, spesielt hvis potter og planter varierer i høyde og størrelse. Bare tenk på Claus Dalby imponerende jar-ups.


& nbsp;

Hvis prikking i fingrene til å komme i gang med å plante alle de vakre sommerblomster, så hold litt lenger. Vi ofte rampete og uforutsigbare været i april og mai, og en enkelt natt frost kan ødelegge de fleste sommerblomster. Men noen vårblomster som er ganske hardfør. Du kan dra nytte anlegget horn fioler, stemorsblomster og tusenfryd. I høst kan du fylle potter med knoller av tulipaner, påskeliljer, pryd løk og hyasinter. Da har du fra neste år av flower show uten like, i vårmånedene.


& nbsp;

<- WP:! WooCommerce/produktene {"display","bestemt","display_setting": [12219,12222],"edit_mode": false} ->

[produkter Kolonner=”4″=”IDS 12219,12222″orderby=”date”ordre=”DESC”]

<-/wp! WooCommerce/produkter ->