Land blomsterkasser på garden rettferdig – kom og bli inspirert!

Vi ser frem til denne gangen for å komme til sommeren for å søke masse ny inspirasjon for grønne prosjekter og kanskje – hvem vet – for nye produkter til nettbutikken. Og selvfølgelig våre blomsterkasser og plante containere også med noen av sesongens store hagen og livsstil messer.

land blomsterkasser for hagebruk show

Planer for Ascension helg? Bli med i Haveselskabets ha!


Allerede her i Kr. Ascension helg, 24 til 28 mai, kan du se blomsterkasser i bruk på livsstil rettferdig My Home er My Castle Hage selskapet hage i Frederiksberg Circus i København. Blomster Designer Annette von Einem står for vegetasjon og vakre plantet blomsterkasser skal pryde Gartner stien som går fra den japanske House. Vi ser frem til å se hva Annette fikk ut av sin magiske triks med blomster!

I tillegg til”Hage & amp; blomster”er årets tema”Home & amp; indre””Crafts””mote og trivsel””Samle & Co. Vintage”og”Gastronomi”, så det er rikelig med inspirasjon til de gode sommerdager!


Land – og Kronprinsesse Mary – hagen utstillingen Cph Hage

Den 21. juni til 25, våre blomsterkasser og plantekasser i hagen utstillingen Cph Hage i Valby park i København. De har utmerket selskap med prinsesse Mary, som besøker messen på åpningsdagen. Du kan også møte Claus Dalby, Signe Wenneberg, Nina Ewald og mange andre kjente og inspirerende å ha folk. Annette Heick seremonier på messens mange arrangementer. Vi ser frem spesielt til Aja Noack fra Naturplanteskolen.dk “s foredrag om spiselige blomster, som hun vil plante blomster i blomsterkasser fra Tyskland.

Land blomsterkasser skal være rettferdig Cph garden
Kom og møt oss og våre vakre blomsterkasser og plante containere, og bli inspirert til nye grønne prosjekter. Se deg i sommer landet!

[Caption id=”attachment_9460″innrette=”alignnone”width=”1193″] Land blomsterkasser og Kronprinsesse Mary på utstillingshagen hagen Leve Fair 2011 det er ikke første gang prinsesse Mary kjent med våre blomsterkasser. Her bilder fra Hage Stue Fair i Fredensborg Palace Hages i 2011. [/bildetekst]