Land blomsterkasser i DR søndag drama”Luck”

Land blomsterkasser gjør debut i TV-drama, når DR nye serien”Luck”ruller på skjermen for første gang på 2 januar 2011 på. 20:00 på DR1.

Serien er blomsterkasser som brukes som innendørs blomsterkasser i midtgangen på legemiddelfirmaet SanaFortis der hovedpersonen lykke kommer til å fungere. Hvis du er en av de mange som er klar foran skjermen 2. januar, så hold et øye med hvordan landet blomsterkasser utfører debut …

Land blomsterkasser med grunnplater er egnet for innendørs bruk. For de innvendig med et stykke plast, for å unngå at vann kan slippe ut gjennom skjøtene.

[Caption id=”attachment_8514″innrette=”alignnone”width=”250″] Land Modern 80 x 80 cm plantekasse galvaniserte stålhjulenes width= Land Modern 80 x 80 cm plantekasse i galvanisert stål med rågummihjul i stor industriell se. Her er brukt innendørs -. Isolere dammen liner for å hindre drypp [/bildetekst]

Lands mobile blomsterkasser på hjul er også lett å flytte rundt. Dette gir store muligheter for fleksibel utforming av rommet, eller for den saks skyld, balkongen eller terrassen. Dersom spisebordet eller hagemøbler flyttes etter behov, stemning eller vær, er det enkelt å flytte den mobile plantekasse med.

mobile blomsterkasser som skillelinje på terrassen

Våren 2011 innfører Land blomsterkasser flere nye modeller av mobile blomsterkasser, inkludert en smal langstrakt plantekasse på 40 x 120 cm med 8 hjul. Bruk den som fleksibel”grønne”romdeler, innendørs eller utendørs. Med en høy planting av jord bjørk eller liknende kan være mobil den langstrakte plantekasse, for eksempel, som brukes i skjermen på kontor mellom setene i kontoret. Stuen kan brukes til å dele opp mellom spisestue og stue. På terrassen kan brukes til å skape en god lune steder rundt om i hagemøbler.

Land blomsterkasser kjøpes på Lands butikken . I tillegg til de galvaniserte modellene som er vist på bildene her, vennligst blomsterkasser også i råjern, som er en vakker rusten OVERFLATE. Base plater for bruk innendørs eller på terrassen allerede finnes i nettbutikken, som gjør Land blomsterkassers nyhetsbrev !