Krukker … eller bokser

Er det et alternativ til utendørs potter? Ja, det ville da bare være blomsterkasser – dekorativ plante containere, plassert enkeltvis, i klynger eller stablet vertikalt.

Gryter og blomsterkasser dekorere terrassen

En trist terrassen gjennom store og små krukker omgjort til en grønn oase. Du kan omgi deg med duftende blomster og urter; gi ly og humør. blomsterkasser kan brukes på samme måte. Plantekasser kan være anordnet i rader eller klynger, og man kan kombinere forskjellige størrelser og former og oppnå høydeforskjeller ved stabling av flere blomsterkasser på toppen av hverandre. Begge potter og blomsterkasser ser bra ut i en gruppe med den største bak.

blomsterkasser som kasseroller på terrassen

Plante bokser og krukker velkommen

En kjedelig verandaer er fin og koselig med planter i en velkommen pott eller planter. To blomsterkasser plantet med sfærisk buksbom, plassert på hver side av døren, sender den en innbydende hilsen til dine gjester.

inngang med blomsterkasser h4>

Planter i høyde med gitter

En stygg vegg kan lett skjules og gjort en levende gjerde ved å sette potter eller plantekasser med høye planter på rad. Prøv også blomsterkasser med espalier, der pryd klatrere, fra runner bønner til springende roser, spredte seg raskt i høyden.

blomsterkasser med trellis

Plante Kummer og krukker med skulpturelle virkning

Som skulptur gir en stor krukke i strålende isolasjon en fin effekt. Med blomsterkasser kan på samme måte skape fin Topiary: tre-, fire- og fem-sided; et stort anlegg boksen nederst og en mindre ovenpå; en liten trekant ved siden av en høyere kvadrat … Bare fantasien setter grenser.

blomsterkasser Margueritten

Med Land blomsterkasser får du potter av metall – i råjern, som er en vakker rusten overflate eller galvanisert. blomsterkasser av jern råte og tåler streng kulde. Ved å sette en bunnplaten under blomsterkasser du spare pad på terrassen, om den er laget av fliser eller tre. Sett hjul under bunnplaten, og du har en mobile plantekasse som lett kan flyttes rundt på terrassen avhengig av lyset, husly og dine behov. Se alle alternativene i Land blomsterkassers butikken betaler.