Kompost blomsterkasser

Å påske

Denne måneden feirer vi at Jesus stod opp fra graven påskemorgen.

For å dø, oppstå, og igjen være en del av en krets som er akkurat det også kjennetegner den emballasje som benyttes på land hage. Selskapet har generelt fokus på sunn fornuft og bærekraftig tenkning.

Når du mottar din nye plantekasse fra Land Hage, er du faktisk allerede begynt å lage kompost. Nemlig, er emballasjen laget av brunt bølgepapp, som er basert utelukkende på trefibrene. Blekket er vannbasert og fri for farlige kjemikalier. Du kan derfor trygt legge papp i bunnen av plantekasseen og fylle på med jord – da naturlig materiale oppløst og bli yngleplasser for fremtidige blomster og vekster.

blomsterkasser er laget av jern, som er ikke-giftig og ikke å være belagt med maling eller impregnering. På den måten kan sikre helse og økologi i hagen din. Bedene behandlet i en dansk metall fabrikken bare 100 km fra Land Hage aksjer. Dette betyr at transporttiden og redusert CO 2 utslipp.

I tillegg til blomsterkasser i råjern tilbyr Land Hage også galvaniserte blomsterkasser i to forskjellige lengder og bredder . Jernet som produseres i Europa og er 100 prosent fritt for tungmetaller. Spesielt for galvanisert varianten, er dette en viktig parameter, siden galvanisering fra Østen kan inneholde bly .

Hvordan få det meste av salat bolle

Hvis du er så mye utbytte som mulig for så lite krefter som mulig, blomsterkasser for deg! Jordsmonnet i en plantekasse vil alltid være mer porøs fordi det ikke kommer inn i den. Strukturen må være så løs og lett, som i prinsippet kan grave i med hendene. Dette gjør du så nærmere og dermed til de avstander som frøposene normalt vil anbefale.

Ugress er også en sjelden gjest i blomsterkasser, rett og slett fordi jord er isolert fra de feil som ellers kunne spise inn over det påtenkte planting av en vanlig kjøkkenhage. Jorden er også varmere i en plantekasse, og det vil gagne deg akkurat nå. Ikke vær redd for rester av frost – satt såing i tid og høste tidligere og mer enn du noensinne hadde forestilt seg. Fordi jorden er varmere, fordamper fuktighet raskere, så husk å vanne godt, ofte og grundig.

Har du ikke plass til eller ønsker å plante en hel plantekasse, så gå utforske kvadratiske og rektangulære plantekasser i lerk. For å få mest mulig ut av salaten bolle, jord brukt organisk gjødsel eller kompost hvert år. Bland 1-2 cm kompost inn i den øvre del av jordsmonnet før såing eller planting. Bærekraft lenge leve – nyt!

& Nbsp;

& Nbsp;