Julegaver til ham, henne og hage

Hva gir du i år til sin mor, far, bror eller onkel som har alt, inkludert en hage. En plantekasse hage – selvfølgelig. Land blomsterkasser er pakket i hvite vakre pappesker dekorert med bilder og tekst – bare for å sette under juletreet. blomsterkasser finnes i fire lengder 40, 60, 80 og 120 cm.

blomsterkasser er vakre og praktiske alternativer til felles bønn og passer for alle typer hager. Land blomsterkasser er både dekorativt, praktisk og en god løsning for planter som trives med blomsterkassers ideelle, varme vekstforhold. Takket være det patenterte monteringssystemet montert moduler på fly til en plantekasse uansett form og størrelse du ønsker.

Det er ikke en ny idé å dyrke planter i blomsterkasser. Teknikken gir store fordeler for plantene, fordi det unngår trafikken på bakken som ødelegger jordstrukturen og fordi vintervæden raskt drenerer bort fra de opphøyde plantekasseer. Men tradisjonelt har det vært en utfordring som krevde tid og krefter på å etablere en plantekasse. Tradisjonen Land blomsterkasser gjort opp med. Et opprør som førte til Formland-prisen i 2003 for nye, kreative nordisk design.

Med Land blomsterkasser får du en mengde alternativer mottatt. blomsterkasser er tilveiebrakt som moduler som kan settes sammen på et øyeblikk på grunn av den enkle montering av hengslene. Hengslene er konstruert slik smart at de enkelte moduler kan svinges i forskjellige vinkler. Dette betyr at blomsten kasser kan settes sammen som firkanter, trekanter, sekskanter eller avlange.

Skulle blomsterkasser brukes i grønnsakshagen for grønnsaker, National blomsterkasser danne en større rektangulær eller firkantet plantekasse av tilstrekkelig størrelse. Og hvis blomsterkasser et rammeverk for urter eller blomster på terrassen, satt sammen en liten, dekorative plantekasse – kanskje trekantet eller sekskantet. Du kan lage interessante effekter med blomsterkasser oppå hverandre, noe som kan dyrkes i forskjellige høyder. Det er helt nydelig med frodige sommerblomster som går over kantene og definitivt anbefalt for jordbær dyrking, fordi bærere hevet over bakken slik at de ikke blir flekkete.

Samtidig er det to forskjellige modeller å velge mellom. Den ene er laget av rå, ubehandlet jernplate som muliggjør en fin, rustne overflate. Den andre er laget av galvanisert jern, som beholder sin skinnende overflate og gir en vakker, stilig effekt i hagen.

Land blomsterkasser kan kjøpes i nettbutikk www.landhage.no eller bestilles på telefon 4029 5999th

[Caption id=”attachment_125″innrette=”aligncenter”width=”660″] blomsterkasser under juletreet blomsterkasser under juletreet. Land blomsterkasser er enten ubehandlet rå jern, som vil ha en stor rusten overflate eller galvanisert jern til stilen ren hagen. [/Bildetekst]

& Nbsp;

& Nbsp;

[Caption id=”attachment_126″innrette=”aligncenter”width=”660″] blomsterkasser under juletreet Land blomsterkasser er enkel og fleksibel til å arbeide med. Vi gir i en stor pappeske, som kan legges rett under juletreet [/caption]