Hvordan unngår man stress og husk å nyte hagen sin

Hagen som terapirommet

Det er nå gjort mange studier som viser at hagearbeid og å være ute, er en av de beste botemidler for stress. Sverige har blant annet gjort forsøk på å få behandling. Deres studie viser at 80% av stress som deltakerne i studien var å gå tilbake til arbeid eller utdanning etter 12 ukers behandling hage.

Studier viser blant annet at folk som bor i nærheten av grønne områder er mindre stresset. Så hvis du bor i byen, er det ikke en dårlig idé å ta et lite vindu hage eller en liten urban hage på gårdsplassen.

I en terapi hage må det være mange forskjellige rom, plass til å jobbe og plass til å slappe av. For i en hage, er det ikke bare viktig å ha plass til å vokse sine avlinger og blomster, er det også lite sitte og kroker hvor du kan nyte sitt arbeid. Det er nesten ingenting så avslappende som sitter og ser på hans nylugede plantekasseen og se på insekter summende rundt gjør sine daglige pollinering.

Slappe av i hagen

På Land, har vi tatt hensyn til behovet for å slappe av i hagen eller på terrassen, har vi utviklet ulike produkter som krever en pause på landsbygda. Kombinasjonen av smale langstrakte plantekasser og de tilhørende lister benker med mahogni gir et elegant og enkelt utseende. Bra langs en husvegg eller et gjerde, eller for eksempel som skillevegger i hagen. Se for eksempel vår vakre maghonibænke å montere på vår nye heavy-duty plantekasser . Med plantekasserne og benker kan du lage noen vakre og innbydende plass i hagen, enten det er en liten plass for deg selv, eller et samlingssted for hele familien. Åtte plantekasser og tre benker skaper et mellomrom, som avskjermer mens dørene for deg. Vi har også våre små podium plater, en svært rimelig løsning som gir en ekstra liten plass i hagen eller i drivhus.

Med vår podium plate, kan du også lage noen ekstra lagringsplass, for eksempel, kan du lagre klima verktøy i det som du har dem med fingertuppene.