Hvordan bli mørke vinterkvelder i Green Hage drømmer

Ja, det er vinter og det er ikke bare nå at trangen til å rote rundt i jord er størst. Men hva gjør det vondt å drømme? Det finnes en rekke ting som du allerede har å forholde seg til hvis du ønsker å nyte hagen din anno 2014.
Har du – eller er du vurderer å kjøpe dine blomsterkasser, slik at du kan bruke de mørke vinterkvelder å spille gartner. Med blomsterkasser fra Land Hage får du nemlig som fleksible muligheter, som du kjenner det fra LEGO-klosser.

Er du i trekanter, firkanter – eller er det en munk i deg ?
Det er din hage, og derfor må du selvfølgelig bestemme selv hvordan det skal se ut. Vi har skapt fleksible blomsterkasser fordi vi ønsker å gi deg muligheten til å være din egen hage arkitekt. De toksiske og vedlikeholdsfrie blomsterkasser kan monteres uten bruk av verktøy og i et mangfold av former: klassisk firkanter, trekanter, sekskanter, langstrakte plantekasser eller kanskje som et kjøkkenhage i en Old Priory. Du kan også sette flere blomsterkasser oppå hverandre som søyler, pyramider eller bygge dem inn i dekorative figurer som pryder året. Se, for eksempel, hvordan du skal montere”Margueritten”eller The Star her på www.landhage.no.

Vinteren er kald, men våren kommer snart til blomsterkasser
Selv januar kan være lang, er det mars, før vi kommer for å se oss. Og heldige blomsterkasser eiere er den første til å springe til mark. blomsterkasser gir deg muligheten til å starte tidligere med planting fordi jorda varmes opp raskere. Plantene vokser derfor også raskere, og du vil derfor ha en større og tidligere utbytte. I tillegg blomsterkasser den fordelen at du kan plante nærmere når luke rader er helt overflødig.

Og hva land skal du fylle ut blomsterkasser? Det er ingen grunn til å kjøpe opp dårlig i dyre anlegg land i posen – vanlig matjord blir porøs av seg selv, fordi du ikke gå til blomsterkasser. Det kan være lurt. fylle prunings, kompost, gress og andre verftet avfall på bunnen av blomsterkasser før matjord fylt ut på slutten, vil meitemark elske deg for det!

Har du liker lukten av grønne fingre?
På en slik isende kald vinter kan nesten lengter etter lukten av gjødsel, men bare nesten. Heldigvis kan du forberede bakken med noe annet enn hestemøkk og fjærfe gjødsel – organisk gjødsel tilgjengelig for både piller og flytende. Du kan også lage din egen gjødsel ved å sette brennesler eller husdyrgjødsel gjennomvåt noen dager. Det suger, men det fungerer! Har du kompost, du bare sette den i et lag på toppen av blomsterkasser, så sørg for at meitemark å grave det ned.

Og hvorfor økologisk? Vel, for det første fordi våre blomsterkasser i jern tolererer ikke de salter som gjødsel inneholder. For det andre, fordi både deg og miljøet har det beste av det organiske valg.