Hva er vi med terrasse?

Terrassen er en nydelig plass, som danner rammen for gode timer i naturen – spesielt i sommermånedene, men også på andre tider av året. Terrassen har blitt stadig viktigere som vi nå trekker mye av funksjonene som utendørs kjøkken og udespa utenfor.

Terrassen kan være en intim, nesten som gårdsplass, lukket rom. Den har gulv og vegger, selv taket, hvis omstendighetene invitere den. Det kan bla gjennom overflod av blomster og urter i bedene, vinranker opp mur og gjerde eller et tre i midten av rommet.

Du kan nå laste ned din hage av grønnsaker og urter på terrassen og sette dem i blomsterkasser. Dermed får du dem nærmere til kjøkkenet og lukten av urter vil fange nesen under sitt opphold på terrassen. Tenk deg at ved siden av spisebordet du har blomsterkasser med dill, persille og gressløk, klar til å bli brukt som den grønne sprinkles. Eller timian og lavendel sende strålende lukter ut på terrassen. Du kan også lage ly på terrassen ved å lage blomsterkasser oppå hverandre, det gir en nydelig varm og intim atmosfære.

Land blomsterkasser har utviklet grunnplater i sort plast for sine blomsterkasser til bruk på terrassen.

plastplate for blomsterkasser
Platene er tilgjengelige i forskjellige størrelser med 6 knopper til tre dekk for sirkulasjon av luft mellom platen og treet. Dette unngår tre råte. Uten pigger for å beskytte flisene. Land blomsterkasser på terrassen tilbyr en myriade av muligheter til å forme det grønne området bare for din egen personlige smak. En vinkelbed i hjørnet, en lang plantekasse av veggen eller en plante tårn i midten av terrassen.

Den store fordelen med disse plantekasser er at de, i motsetning til andre bokser kan stables oppå hverandre. Derfor er de også perfekt for små terrasser eller balkonger der det er et hav av plass. Du starter med den store modellen i bunnen og deretter sette mindre størrelser oppe til du har en plante pyramide med små mellomrom. Det samme størrelse kan også settes på toppen av hverandre i forskjellige høyder.

plante pyramide