Thule Jessen

Kjære besøkende. Mitt navn er Thule Jessen og jeg har gjort Land blomsterkasser for danske kunder for nesten 10 år nå. Jeg har ikke ønsket, og derfor ikke tatt seg tid til å skrive her i dette forumet. Jeg har vært heldig at min datter hadde evne og vilje til å skrive. Nå, Anne hadde et barn og dermed annet å tenke på enn å skrive. Så – nå sa min indre stemme til meg – få det sammen og skrive. Dermed begynner jeg.

For noen dager siden jeg kjørte til Fjelstrup på Haderslev å besøke Margit Rasmussen. Margit bestilte 5 år siden blomsterkasser for hagen sin. Hun hadde bestemt seg for at nå var hagen lettere å ta vare på. En del av hagen bør deles inn i håndterbare områder med planting bokser i forskjellige former og vi var den valgte leverandør. Margit hadde studert vår hjemmeside for ulike modeller. Hun er så kreativ at hun har gjort sin egen hage dekor. Videre Margit utviklet en blomsterkasser modellen, som er en avlang blomsterkasse med spisse gavler. En versjon vi ikke har nettbutikk.

Margit har enheten er oppdelt i to nivåer. Det øverste nivået er terrasse og plen på lavere nivå er Land blomsterkasser. Først flatet Margit den delen av kjøkkenhagen der blomsterkasser måtte være, så ble plassert i sort plast. Blomsterkassene ble anbragt på forskjellige måter og som ble kuttet hullet i sort plast, hvor blomsterkasser er plassert og jord kom i blomsterkassene. Til slutt legges grus rundt blomsterkasser.

Margit bruke blomsterkasser på sin egen måte, som jeg synes er spennende og interessant. Hun får i sommer opp til tre forskjellige avlinger i en plantekasse.