Hagearbeid i beholdere og kar

De fleste planter du kan vokse i krukker, boller og bokser i stedet for i en ordinær barnehage plantekasse. Det kan være flere grunner til å gjøre:

Dekorative hager

Plantekasser og krukker er pen å se på og høydepunkter planter former og farger. Selv grønnsaker som salat vil ha en dekorativ effekt i en krukke eller plantekasse.

beholdere på patio

Park i høyde

Solen varmer raskere bakken i en gryte eller planter opp slik at plantene får en tidligere start på våren. Samtidig plantene mer i øyet og arbeidshøyde i et plantekasse eller krukke. Det blir lettere å fjerne ugress og dufter og farger kommer nærmere.

to blomsterkasser oppå hverandre gi ekstra høyde

Mobile Hages

Gryter og plantekasser med bunnen kan flyttes slik at hagen kan være lett”omorganisert”. En plante som ikke trives, kan ha flyttet til en mer solrik beliggenhet. Blomstene, som er de vakreste akkurat nå, kan gis en mer fremtredende plass. Og planter som ikke tåler kulde, kan flyttes innendørs i vinter. Med Land blomsterkassers ny mobilblomsterkasser er det enda enklere å flytte rundt selv relativt store plantekasser og planter.

Land klassisk langstrakt blomsterkasser med hjul individuelt og stablet

Hage på taket, balkong, terrasse …

Ikke alle har en stor hage med viltvoksende plante plantekasseer for å gå vill. Men med gryter og plante beholdere kan tas, balkong, terrasse eller liten gård omgjort til en frodig oase. Det kan dyrkes utrolig svært begrenset plass i en plantekasse; både grønnsaker, urter, blomster og bær, og selv busker og små trær.

i plantekasseen kjøkkenhage

blomsterkasser fra land med grunnplatene i sort plast er et godt alternativ til krukker. De er tilgjengelige med boltene på under som gir ventilasjon og beskytter underlaget og med hjul, noe som gjør dem lett å flytte.