hage Sculpture

En sommerdag i 2013 vi utstilt i Geografisk Hage Kolding betaler. Ved siden sto Lene Kersting. Hun gjør flotte keramiske epler i forskjellige farger. Aldri har jeg sett så vakre epler – virkelig originale saker. Så jeg kjøpte noen epler og sette en på et podium plate, som ligger på toppen av to blomsterkasser 40 x 40 cm i rustikk – rett ved siden av en buksbom. De går godt sammen, gjør ganske godt sammen og nyter utsikten over feltet der det flytte noen hjort.

I eple, har jeg plassert en pose med jord for å gjøre det tungt, om det var å komme ut av en orkan. Les mer om Lene Kersting her – www.lenekersting.dk

Haveskulpture er noe jeg liker å leke med ingen overdrivelse. Du kan sette mange gode og morsomme ting på forskjellige steder i hagen sin. Hvis du blir lei av objektet kan flyttes eller gis bort. Humoren og overraskelse i valg av skulpturer har mange fordeler.

[Caption id=”attachment_5438″innrette=”alignnone”width=”980″] Plant Frames i råjern som utstyrer, stablet, og brukes til å skulptur hage et par blomsterkasser stablet oppå hverandre med et fint kutt er en buksbom hele liten skulptur i seg selv, men du kan også sette et podium plate på stablet plantekasseen og sette en vakker skulptur på toppen. [/caption]

Vår podierplader er laget på 15 mm svart resirkulert plast – 40 x 40 cm. Kan plasseres på toppen av en, to, tre eller flere blomsterkasser i enten rustfritt eller galvanisert.

[Produkter SKUs=”56″]