Grønnsaker på tross av frost og kulde i blomsterkasser

Til tross for kulde og frost er fortsatt friske grønnsaker å være hadde i blomsterkasser stjerne. Dette er første året at jeg kan plukke grønnsaker i november. Det var ved en tilfeldighet at jeg kom over grønnsakene som tåler mer kulde enn andre. Jeg abonnerer på nyhetsbrev fra ulike frø selskaper både store og små. Det morsomste er nyhetsbrev fra de mindre private selskaper hvor frønørder som har gjort hobbyen sin til en karriere. Her er det mange triks for å laste ned og spennende grønnsaker. Vanligvis er det OGA instruksjoner om hva du skal bruke forskjellige grønnsaker for.

Jeg har brukt Pak Choi mye her i løpet av høsten, og det fortsatt smaker godt til tross for frost og regn har påvirket været. Det er hyggelig og grønt mens naboen New Zealand spinat er slapped sammen helt etter den første nattefrost. Jeg fikk ikke noen plast over spinat. Det kan ha vært morsomt å se hvordan det gikk i løpet forhold. Pak choi.

Pak Choi blomsterkasser utenfor fremdeles planter med forbedret beskyttelse mot frost når røttene er løftet fra bakken. Så får tak i mer grønnsaker neste år som kan være blomsterkasser vinteren og overleve der ute også.

Det er fint å gå ut og plukke grønnsaker i hagen sin når kalenderen skriver november og vi nærmer oss slutten av året.

& Nbsp;

& Nbsp;