Gjør innendørs kaktus hage!

Kaktus og sukkulenter er noen av de enkleste plantene å ha i hjemmet. De krever et minimum av omsorg, og det er nok derfor de har blitt så populært. I en travel hverdag kan det være vanskelig å få tid til å ta vare på sine planter, og hvis du fortsatt vil ha noe grønt i hjemmet slik at disse plantene er et godt valg.

ta vare på kaktus og succulents

Lys, lys og re-lys. Kaktus og sukkulenter er ørkenplanter, de elsker solskinn. De må derfor være så sterke som mulig til å trives veldig godt. De ønsker å stå i vinduskarmen, men som regel bare i et godt lys rom, slik at de er lykkelige.

Kaktus og sukkulenter ikke krever mye vann, det er ganske god på dem! Fra mars til november du gi din kaktus og sukkulenter litt vann ca annenhver uke. Fra november til mars, for mange kaktuser dvalemodus, her godt av å stå på helt tørr jord, vann dem litt maks en gang i måneden.

Over vanning er kaktus sens verste fiende! Så heller for lite enn for mye.

Lag din egen kaktus hage i en plantekasse

Her er en trinnvise instruksjoner om hvordan å lage en kaktus hage i en av våre blomsterkasser.   
 1. Velg en plantekasse som passer den størrelsen du ønsker. Det kan være firkantet eller langstrakt. Det er en god idé å velge en på hjul slik at den kan flyttes rundt når man skal renses etc.
 2.  

 3. dekke innsiden med basplantekasseet folie eller annet vanntett materiale. Eller velg en av våre blomsterkasser med Selvvanningsinnsats .
 4.  

 5. Fyll sjiktet med like deler av jord og sand/grus. Du kan sette den i lag eller bare bland det sammen.

 6.  
 7. Plant kaktus og succulenter du ønsker å ha i kaktus hage
 8.  

 9. Vannplanter
 10.  

 11. Hvis det er nødvendig. granitt og andre dekorative steiner på toppen hvis du vil
 12.  

 13. Nyt synet av den nye vakre kaktus hage!


& Nbsp;

& Nbsp;

& Nbsp;