Gi en urtehage til jul – enkelt og praktisk   Land blomsterkasser gi Fri frakt frem til 20. desember.
   & nbsp; & nbsp;

   & nbsp; & nbsp;

   & nbsp; & nbsp;

   & nbsp; & nbsp;

   & nbsp; & nbsp;

   & nbsp; & nbsp;

   Jul gods


Flere og flere dansker hoppe jule rase i butikkene og shopper i stedet på nettet. Det er mange Julegave alternativer på nettet, og en av de litt annerledes er å gi noen nye plantekasser til å dekorere hagen eller på terrassen med blomster, urter og grønnsaker.

blomsterkasser er bra for både planter og ryggen, og de ser bra ut. Land blomsterkasser er vedlikeholdsfritt blomsterkasser i kits at ingen verktøy vil være klar i 5 minutter. – en original forslag for en julegave for folk med terrasse eller hage.

Planter elsker blomsterkasser

Planter trives i et højbeds ideelle, varme vekstforhold. En av fordelene med å dyrke grønnsaker i blomsterkasser er at jordstrukturen er bevart, fordi du ikke går på bakken og trykk den sammen. Det betyr også at du kan få en tidligere start på våren, fordi vintervæden i blomsterkasser lett renne opp fra bakken og la den varme og tørre lenge før bakken i de resterende hagen er praktisk. Med plantekasse er grønne fingre så enda grønnere.

dekorativ og praktisk

En annen av de store fordelene med å ha så urter i blomsterkasser er at det er fysisk lettere å komme seg rundt både barnepass og høsting urter. Baksiden er spart fordi man ikke skal bøye seg ned til jorden for å klekke, trim eller plukke av blomsterkasser. Det er også lettere å se en plantekasse enn en vanlig plantekasse – og strukturen, blomsterkasser gi hagen, lover det estetiske og gjør hagearbeidet en ekte glede.

Montert på fem minutter

I butikken på Landhage.dk finner for eksempel noen svært dekorative blomsterkasser i ulike størrelser. Den modulære konstruksjonen med rammer laget av metall, som fås i galvanisert jern eller råjern – den sistnevnte danner med tiden en stor, rustne overflate. Materialet er ikke giftig, og da det er den store fordelen av jernet, at den ikke spaltes, og krever ikke noe vedlikehold. blomsterkasser samlet i fem minutter og helt uten verktøy – så det blir mye lettere å ta med en blomst.

Med vennlig hilsen,

Thule Jessen