Hage på hjul

Land blomsterkassers nye mobile blomsterkasser er et flott alternativ til krukker – på terrassen, balkongen eller innendørs. Mobilblomsterkasser er alle de samme fordelene som glass, men er mye enklere å flytte rundt. Samtidig hjulene ventilasjon på bunnen for å unngå å sette stygge merker på terrassen eller på gulvet.

mobile plantekasser

—–

Planter som kan arrangeres – og rearrangert

Planter i potter pynter på noen terrasse eller balkong, og de fleste har sannsynligvis også en blomsterpotte eller to i stuen. Med mobilblomsterkasser fra land som et alternativ til krukker blir mye lettere å ordne plantene og omorganisere dem igjen. Selv ganske store planter kan rulles ut uten store problemer, er bare overflaten ganske fast og glatt. For eksempel gi deg på terrassen, så det er plass til en ekstra plen stol hvis du har gjester for sommeren lunsj. Spesielt på små takterrasser og balkonger, hva slags påskudd være nyttig.

lavendel plantekasse i Mobile

—–

Tilpass hagen etter vær

De fleste gartnere har funnet ut at en plante ikke egentlig trives fordi den har fått feil sted i hagen. Kanskje det for mye direkte sol, kanskje få det litt, eller kanskje det bør ha mer ly. Noen planter tåler bare ikke frost og må tas i vinter. Det er en av fordelene med planter i beholdere som kan flyttes uten å bruke en bøtte og spade og uten å forstyrre veksten. Med mobilblomsterkasser fra land kan gjøre det uten de tunge løftene. Rull for eksempel sitrus tre i den kjølige hallen eller konservatoriet i vinter og ut i solen igjen så snart den rette wiith våren.

kaktus plantekasse i Mobile

—–

Lands mobile blomsterkasser kan kjøpes via nettsiden landhage.no betaler. Klikk her for å gå direkte til nettbutikken.