Fuglegodter

Få vil trolig bytte jule godbiter med disse fuglene godbiter, men fuglene er åpenbart populært …

Når julestek har droppet noen av de gode sul i varm ovn, er det vanligvis mer enn nok fett for både saus og sildemel neste dag. I stedet for å kaste fett er fortsatt ute, la de små fuglene utenfor å nyte dem. Jeg kan garantere at fuglene bedre vil like den hjemmelagde fugle godbiter enn ballene i grønne garn fra supermarkedet.

Alt som trengs er:

    • En del av fett fra det gås, andre eller steke svinekjøtt – bare helle væsken drypper inn i en bolle, og la det stivne
    • Noen stor håndfull fugl frø, for eksempel, solsikkefrø med eller uten skall
    • Havremel

Ved romtemperatur størknet det fett myk og lett å ta opp med masse fuglefrø. Fullført med havremel, til fettstoffet er tilstrekkelig fast til at det kan formes med hendene.

Massen kan formes til kuler og lettet i noen brukte fuglekuglenet. Det kan også være knyttet til de delene av nettverket av klementiner, appelsiner, avokado, løk eller hva du har for hånden. Utnyttelse av avfall og rusk over hele linja! Garn hang en taktisk sted hvor fuglene liker å komme, og samtidig har en fin utsikt fra innsiden, slik at du kan nyte synet av fuglene når de greier seg selv.

Hvis du har en fugl bord eller en annen form for fôr enhet, kan massen også brukes der. Jeg har blant annet en fin liten plast fôr ball, som er fast på utsiden av et vindu med en stor sugekopp. Fuglene er ikke helt komfortabel med å komme så nær vinduet, men de få modige Men du nyte på nært hold inne.

Det er ikke så god en idé å sette massen frem i en bolle på bakken. Det frister katter og andre rovdyr. Hvis du ønsker å gjøre noe godt for de større fuglene kan ikke balansere på tabellen fugl og fugl baller, det er en bedre idé å kaste epler på bakken. Det er greit at eplene er litt rynkne og råtten og ville være noe annet enn i søpla – det har Majority og deres flygende venner ikke så mye imot.

Fuglene – ja, de bør også vite at det er jul!

behandler fuglenes width=

Robin er en av de faste gjestene i hagen, men naturfotograf, jeg er ikke det, så bildet av den lille store bellied fugl jeg har ikke engang tatt. I sin tur, dokumentert av mange fugle spor i snøen at mine fugler godbiter har lokket mange gjester.