Fire lag med jordbær, takk!

Jordbær feberen har rammet landet

Vi kan bare ikke få nok av det røde, søte deilige irritabel energi. Faktisk, vi elsker dansker jordbær opp til skyene, på blomsterkasser pyramidene fra Land Hage, kan du nå la jordbær plantekasseer gå til hodet – bokstavelig talt.

jordbær

Jordbær er dekorative i seg selv, men med blomsterkasser pyramider fra Land Hage kan gi planter med nye, skulpturelle dimensjoner. I tillegg til dekorative fordeler, vil du også spare på å luke krefter skåner ryggen. En plantekasser krever nemlig mye mindre luking enn vanlig anlagt be, og med øverste etasje hele veien opp til en meter er slutten på både seg selv eller krype rundt på sine knær. Jordbærplanter utenfor som vi kjenner det meste av det andre året, og derfor pyramidene også tjene som en barnehage for nye skudd, slik at hver etasje kan levere maksimal effekt igjen.

I tillegg blomsterkasser pyramidene deg å få mer glede av hagen totale kvadratmeter. Pyramidene i virkeligheten bare litt over en meter i omkrets, men det innebærer også, tilsvarende en plantesort som 12 meter! De fire flatene er tilgjengelig i galvanisert jern og råjern (rust) og meter, henholdsvis 120 x 120, 80 x 80, 60 x 60 og 40 x 40 cm. Den totale kostnaden av pyramiden starter på 1,649.00 kr.

[Produkter SKUs=”46, 47″]

snegler vil smake

Dessverre er ikke bare vi mennesker som liker poter mouthwatering bær i oss. Killer snegler sitter også gjerne bordet – ikke som inviterte gjester, men som enhver hage eiers verste mareritt. Land Hage har en løsning som sikrer effektiv mot drapsmannen skruer ødeleggelsene: Snail Strip! Snegler Gjerdet består av kanter i en 45 graders vinkel, som er montert på den nedre barnehager boksen. Vinkelen gjør snegler kan ikke krype opp i blomsterkasser. Tilgjengelig i galvanisert jern og råjern (rust) til priser fra 749, oo kr.

[Produkter SKUs=”31, 32, 33″]

Komplett med populær pallplate

Strawberry pyramidene er vakker i seg selv, men begrepet kan være enda vakrere med din favoritt skulptur, en krukke, en birdbath eller kanskje en lampe satt på øverste nivå. Som glasur på kaken tilbyr Land Hage podium plate til å passe dimensjonene på øvre planter, nemlig 40 x 40 cm.

Har du andre blomsterkasser rundt i hagen med de samme dimensjonene, kan du også bruke podiet plate setet. Det gir ekstra god atmosfære for eksempel i urtehagen, og du har muligheten til å ta en duftende avbrekk midt i alle godbitene. Pallplatene er laget av 15 mm fast svart plast og koster kr 179,00.

[Product SKU=”56″]