Evas bærhage i Hørsholm

En frukthage er ikke bare forbeholdt de med store hager. Du kan lett få en bærhage i en liten hage. I Hørsholm, har Eva tatt et bærhage Land Classic blomsterkasser i råjern. blomsterkasser er vakkert patinert og fylt med alle bærene du kan ønske deg. Fordelene ved å ha sine bær i blomsterkasser, er at de er lett tilgjengelige, og de er enkle å begrense, hvis du ikke har mye plass.

I blomsterkasser, Eva bringebær, bjørnebær, jordbær, blåbær, urter og i midten en vakker tibetansk kirsebærtre.

Alle plantene trives i blomsterkasser. Imidlertid må man være oppmerksom på at blåbær trenger acidophilous, så du må plante i torvmose eller sagflis. Alle bær trenger en god dose av gjødsel og til.
 
Blomsterkasser settes inn i en formasjon som gir en vei mellom blomsterkasser. Det bidrar til å skape et rom i hagen, og samtidig gir den en god tilnærming til alle bærene når de er plukket. Nedenfor er størrelser.

 

 

Steinmel

I baner mellom blomsterkasser, Eva gjenstand grå steinmel. Den lysegrå fargen gir en fin kontrast til den røde rust spørre, og så hindrer stenmelen fleste ugress på banene. Det kan være en god idé å sette luke i stenmelen for ekstra beskyttelse mot ugress. Det er mange forskjellige materialer du kan sette mellom blomsterkasser, og du kan lage mange forskjellige uttrykk avhengig av dekk materiale du velger. Man kan bruke dækbark, flis, spalte grus, edelstener eller granitskræver.
 
 
Trenger hjelp til å finne ut hvilke blomsterkasser passe for hagen din, ikke nøl med å sende en tegning eller en beskrivelse og få et tilbud.