En ny hageår fylt med planer og frø.

Så er en ny hageår startet. Akkurat nå, med snø og iskaldt ute, er det kanskje ikke akkurat hagen i tankene. Men det er akkurat nå at det er på tide å tenke på hva du har planer om å bli realisert i den nye hageår. Hvilke grønnsaker blir sådd i år, og vil bli enda så det er grønnsaker fra bunnen av eller å bli kjøpt små planter fra din lokale gartner. Kort sagt,”armchairgardening”som engelskmennene kaller det når vi sysler inne med hage planer og drømmer for den kommende hageår.

I løpet av vinteren ga jeg meg opp til forskjellige typer frø fra hagebruk nerder som meg selv. jeg har fikk noen frø som jeg er veldig spent. det inkluderer grønn kvann, henholdsvis træspinat og lakridstagetes, appelsin og sitron blomst. I tillegg bete blader, skumring salvie og Texas salvie. Og en del staudefrø så det er rikelig å starte som denne våren.

Jeg har tenkt å blomsterkasser stjerne blir tatt ned og sette opp en ny avtale med andre blomsterkasser. Tegningen er ikke helt klar ennå, men det blir. Ang. grønnsaker, jeg også sette noen planer. Det er mitt mål å prøve å ha grønnsaker så lenge som mulig. Så vil prøve meg med nye varianter i år som vil vare lenger.

Kanskje noen kan huske fra et tidligere innlegg hvor jeg skrev om kål”Pak Choi”ble sådd i august. Det har vært uten beskyttelse her i blomsterkasser Siden august og er fortsatt grønt. Jeg forlot det som forsøksvis, og det er fortsatt hyggelig. Men har overlatt det til dyrene å spise denne vinteren.

& Nbsp;

[Caption id=”attachment_410″innrette=”aligncenter”width=”300″] Pak Choi i blomsterkasser fremdeles grønt til tross for frost og snø. Pak Choi i blomsterkasser fremdeles grønt til tross av frost og snø. [/caption]

& Nbsp;