En gang i blomsterkasser.

Grønnsakene i blomsterkasser”ve fikk virkelig gode hender nå. Det er nå på tide å få hyppet små purre, som ikke er så stor endnu.Det beste av purre, etter min mening, er den hvite delen av stammen. Mange bruker også den grønne delen. Men med oss ​​er det først og fremst den hvite delen av purren brukes. Leek blir hvit ved å få hyppet jord opp rundt den grønne stilken dermed blvier hvitt. At jeg fortsetter til vi kommer ut på høsten. Jeg har valgt å legge høst purre, som de kan holde godt over vinteren. Hvis det er en mild vinter, kan de lett skiller seg ut. Det er hvor mye frost i jorda som avgjør om de kan brukes. Om å trekke dem opp eller ikke.

< dd class="wp-caption-dd"> God vekst.

de to øverste plantene jeg satt i stjerners bed har ennå ikke gjort seg kjent. Som tidligere skrevet i et blogginnlegg mistet jeg navneskilt for de fleste av mine gresskar og squash planter som det var bladlus i dem. Som jakten gikk inn i dem, droppet noen tegn og andre kunne ikke lese pga. Water. Så jeg venter fortsatt spent på hva som ligger under de vakre grønne blader. Du kan mistenke at det kunne være en agurk og mulig. en squash plante.


< dd class="wp-tekst-dD"> spennende hvilke de to øverste planter er funnet å være.


[Caption id=”attachment_232″innrette=”aligncenter”width=”300″overskriften=”Nana initiert i bedet.”] [/caption]