En fylt stjerne.

& Nbsp;

Her på slutten av sommeren er det veldig full i stjernen. Gulrøtter er fine og klar til å spise. Det har fungert ganske godt med å ha gress utklipp rundt dem til å kvitte seg med gulrot fly. Det kveler mens ugresset som en ekstra detalj. Rødbeter stadig voksende – dem skal jeg tynnes ut litt i.

Purren er ikke fullt så stor som jeg vil gjerne ha hatt. Må innrømme at jeg ikke kan ha vært så flittig som jeg skulle ha vært å hakke dem. Mine løk er ikke så stor, men det er greit.

& Nbsp;

De nye avlinger Jeg plantet har også kommet opp og godt begynte å vokse. Jeg har sådd Pak Choi hvor jeg plantet variasjon Joi choi. Det er en slags salat som kan brukes i wokretter og ømme blader kan spises som salat. De skal vare i løpet av en mild vinter så er svært begeistret for dem. Jeg har gått til å få grønnsaker store deler av året.

New Zealand spinat som jeg har sådd har kommet også fremover. Men ikke så mye som joi choien men det bør være nok tid til å komme før vinteren setter inn.

Jeg har også satt reddiker, og de har også kommet opp så det vil ikke være lenge før det kan høstes reddiker igjen. Flott med grønnsaker så sent i sesongen.

[Caption id=”attachment_266″innrette=”aligncenter”width=”300″] Små nystartede joi choi planter. Er veldig spent på dem. [/Bildetekst]

Endelig begynte det å bli synlig hva jeg har plantet på toppen av stjernen. Indikasjonene er at det er et gresskar anlegg og det er trolig begge deler. De fyller nå utover den øvre kanten av stjernen og ned på kanten av jorden. Det er opp til flere små gresskar som mange steder på anlegget. Jeg fortsetter spent å se dem om jeg skulle investere i et par stykker, eller om det skal være mange små.

[Caption id=”attachment_268″innrette=”aligncenter”width=”300″] det er mange små kanskje kommer græskar..Er begeistret det endelige resultatet. [/caption]