Drop snegler hunt – kjøpe en plantekasse med sneglegjerde

evige Hunt for snegler

Våren har gradvis annonsert sin ankomst, de vakre vårblomster tipping ut av bakken, og også gjør dessverre også de små nye snegler. Det er nå du virkelig må gjøre en innsats hvis du vil med de slimete dyrene før de begynner å formere seg igjen.

opptatt i hagen

De fleste av oss vet også til april-mas, plenen må pleies, stauder og roser bør kuttes ned for å bli befruktet og spire og solen kan nytes i de få øyeblikkene av været. Det er vanskelig å få tid til alt, og gå og samle små slimete snegler i regnet kanskje ikke den oppgaven har prioritet. Faktisk, det trenger ikke å være en oppgave du trenger å legge særlig vekt på høy. Fordi du enkelt kan nyte alle dine deilige avlinger uten å ha problemer med snegler – så lenge du dyrke i blomsterkasser med snegler gjerdet.

blomsterkasser med snegler gjerdet

blomsterkasser med snegler gjerdet er til syvende og sist er den beste måten å holde slimete dyrene unna avlinger. Du kan kjøpe snegler gjerdet til våre klassiske blomsterkasser, både i galvanisert stål og råjern.

Vår sneglen gjerdet er bøyd i en vinkel som gjør det umulig for sneglene kryper om. Du er derfor trygg på at ingen snegler kan komme opp i plantekasseen. Så lenge du ikke har planter hengende over kanten og ned til jorden.

Våre sneglen gjerder kommer i mange forskjellige størrelser og kan ettermonteres hvis du allerede har noen av våre blomsterkasser i hagen. Nedenfor er noen eksempler på hvordan våre kunder har brukt sin snegle gjerdet.

Bildet over viser en liten højbeds-ha små firkantede blomsterkasser med snegler kanter betaler. Snegler kanter beskytter salat og urter fra å bli slukt av sultne snegler.

Vidvinkel plantekasse av råjern snegler kanter som beskytter jordbær, rabarbra og fruktbusker mot angrep fra snegler.