Det vil ikke være lenge ..

Selv om jeg høster fra blomsterkasser både av pick salat og en bit av salaten som vil bli salat og reddiker som det er store mengder blader kinakål fortsatt forsinket. Jeg plantet den ut slik at plantene har mer plass til å vokse seg større og kan spre seg mer. Sikkert kan de lett spise nå, men vi har valgt å vente og se om de kunne bli større og få noe mer mettende enn de har akkurat nå. Så hvorfor er de satt i en annen trekant.

Så akkurat nå er det ekstra plass i en trekant, og her vil jeg en av disse dager som flere reddiker. De vil ha tid til å komme opp før sesongen er over. Det er også godt som en salat, men vi har vist nok av :).

Gulrøtter er små ennå, men stadig kommer. Jeg har prøvd å tegne en opp og spise. Det er de fineste små gulrøtter akkurat nå og de trenger nok tid til å vokse seg stor før sesongen er over.

Rødbeter har virkelig fått holde og vokser tilsette. Det er også den fineste lille rødbetene når jeg trekker en forsiktig ut av bakken. Jeg så vanligvis rødbeter rimelig nær så jeg vil heller tynne ut i rekkene. Det er også for tiden vært tid til å tynne ut i mellom dem. Jeg synes å bruke dem i salaten når de er så små og delikate de kan lett få alt i en salat og de smaker godt til tross for å være så liten.

& Nbsp;

[Caption id=”attachment_238″innrette=”aligncenter”width=”225″] Kina kål tynnet ut og plantene kommer i en trekant. [/caption]